Halutaan myydä
MYYTÄVÄNÄ AUTOKORJAAMO ETELÄ-KARJALASSA

Kohdenumero FK56056
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Etelä-Karjala
Oletko aikaansaapa auton korjaaja? Kykenetkö itsenäiseen työskentelyyn? Arvostatko rauhaa, keskellä maaseutua mutta hyvien yhteyksien varrella?
Myynnissä pitkään toiminut autokorjaamo Pohja-Lankilassa Ruokolahdella. Korjaamohalli sijaitsee omalla puolen hehtaarin rantatontilla kylän keskustassa.

Hallissa on kaksi asennuslinjaa, joissa molemmissa reilun neljän metrin ajokorkeus. Hallin varusteluun kuuluu öljymonttu, paineilmajärjestelmä, jarrutesteri, rengaskoneet, sorvi, jyrsin sekä muu korjaamokalusto ja -välineistö. Korjaamossa on myös toimisto-/myymälätila sekä tontilla erillinen varastorakennus.

Korjaamo on perinteinen kyläkorjaamo, jonka asiakaskunta koostuu ympärivuotisesti lähinnä paikallisista asukkaista, mutta kesäkuukausina myös kesäasukkaat ovat merkittävä tulon lähde.
Hallin yhteydessä on myös n. 40 neliön kahden huoneen asuintila, joka vaatii remontointia mikäli se otetaan asuntokäyttöön. Rakennus- ja kalustokanta on ikääntynyttä mutta toimivaa.

Korjaamo myydään mieluimmin sekä kiinteistö- että liiketoimintakauppana. Kiinteistötunnus 700-455-1-80.
Tontilla on myös rakennusoikeutta jäljellä.

Tässä on mahdollisuus nohevalle, oman tulevaisuuden rakentajalle, jolla pysyy kädessä niin jakoavain, hitsipilli kuin vasarakin. Ja jos vielä pitää vesillä liikkumisesta ja kalastuksesta, tässä on paikka!

Lisätietoja ja yhteydenotot
Pekka Kovanen
0500 749 178
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Tunnetun valmistajan ilmastointilaitteiden virallinen maahantuoja ja tuotemerkin edustaja Baltian maissa, Suomessa ja Georgiassa

Yhtiön päätoimiala on sähkölämmityslaitteiden (ilmalämpöpumput, sähkötakat jne.) tukkumyynti. Varasto sijaitsee Tallinnassa ja tullivarastot Riiassa, Klaipedassa, Chelmissa (Puola), Varnassa (Bulgaria). Tallinnassa on myös varaosavarasto sekä tekninen tuki ja insinöörejä. Yritys on toiminut 8 vuotta. Yrityksen yleinen kunto on hyvä, vuonna 2022 liikevaihdoksi suunnitellaan 8 miljoonaa euroa. Yhtiön osuus lämpöpumppumyyjistä Virossa on 21 %.Kaasun hintojen noususta johtuen ilma-vesilämpöpumppusektorin kysynn...

Katso lisätiedot