Kauppakirja yrityksen myymiseen tai ostamiseen
Kauppakirjapalvelu


Tarvitsetko apua kauppakirjan laatimisessa tai sen tulkitsemisessa? Uskallatko laittaa nimesi tarjottuun kauppakirjaan? Riittäkö kauppakirja vai tarvitaanko myös muita sopimuksia?

Kun olet löytänyt ostajan tai ostettavan yritystoiminnan, sinun kannattaa pyytää apuun kauppakirjojen laatimiseen ja tarkistamiseen kokenutta yrityskaupan asiantuntijaa. Huonosti tehdyt tai väärin ymmärretyt kauppakirjat ovat yksi tavallisimmista syistä riitoihin yrityskaupoissa. Riitely on aina monikertaisesti kalliimpaa kuin laadukkaat kauppakirjat.

Pienten yritysten kauppaan räätälöityjen kauppakirjojen hinnat vaihtelevat 500 eurosta 1 500 euroon (+ alv). Alustava neuvonta on ilmaista.

Joskus yrityskaupassa sopimukset eivät rajoitu vain kauppakirjoihin vaan lisäksi tarvitaan esimerkiksi vuokrasopimuksia ja osakassopimuksia. Nekin hoituvat asiatuntijamme toimesta.

Kysy apua sopimuksiin tarvittavia sopimuksia jo tänään soittamalla numeroon 010 2864 000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].


Kauppakirja -palvelun tuottaa Suomen Yrityskaupat Oy.