Rahoitusta yrityskauppaanFirmakauppa.fi:n yhteistyökumppani Cityrahoitus on suomalaisten yritysten rahoitukseen erikoistunut yrityslainapalvelu.

CITYRAHOITUS:
Cityrahoitus auttaa eri kokoisia yrityksiä ympäri Suomen hankkimaan yrityslainaa nopeasti ja vaivattomasti. Saat kauttamme useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja voit itse keskittyä olennaiseen – yrityksesi johtamiseen.
Emme ole perinteinen lainanvälityssivusto, johon yrittäjä täyttää tietonsa ja saa vastaukseksi geneerisiä sähköpostitarjouksia. Me tarjoamme asiakkaillemme oikeaa palvelua – henkilökohtaisesti, luottamuksella ja täysin veloituksetta. Palveluksessasi on henkilökohtainen rahoitusneuvojasi, joka auttaa sinua prosessin jokaisessa vaiheessa – omien tarpeidesi mukaan.

Tekemällä yhden yksinkertaisen lainahakemuksen saat useampia lainatarjouksia, joita voit rauhassa vertailla ja valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Lainat ovat pääsääntöisesti lyhytaikaisia, 1-36 kuukauden maksuajalla ja lainasummat ovat tyypillisesti 1000€ – 350 000€ välillä.

Lainahakemuksen tehtyänne saatte tarjoukset sähköpostiinne, eikä niiden vastaanottaminen velvoita teitä mihinkään. Asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan yrityksellenne parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Tehtäväksenne jää ainoastaan tehdä viimeiset päätökset toimitetuista vaihtoehdoista.

Näin etenet:
  1. Täytä hakemus - Hakemuksen täyttäminen vie pari minuuttia eikä se velvoita sinua mihinkään.
  2. Tutustu tarjoukseen - Saat arkisin tarjoukset vuorokauden kuluessa ja voit tutustua niihin kaikessa rauhassa.
  3. Rahat tilille vuorokaudessa - Lainatarjoukset allekirjoitetaan sähköisesti. Rahat ovat käytössäsi useimmiten viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Täytä hakemus täällä (linkki)

Emme itse toimi rahoitusyhtiönä, vaan etsimme asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteeseen sopivan rahoituksen laajaa kumppaniverkostoamme hyödyntäen. Hyvät suhteemme eri rahoitusyhtiöihin tuottavat usein asiakkaillemme kilpailukykyisempiä lainatarjouksia.
HUOM! Firmakauppa.fi ei ole lainan välittäjä tai myöntäjä, eikä ota kantaa tai vastuuta palvelun kautta jätetyistä hakemuksista tai saaduista lainoista. Käyttäjän tulee tutustua Cityrahoituksen ehtoihin ja sitoutua niihin. Firmakauppa.fi ei vastaa mistään palvelun käyttämisestä käyttäjälle tai kolmansille aiheutuvasta välittömistä tai välillisestä vahingosta.