Halutaan myydä
Autokorjaamo

Kohdenumero FK67145
Hintapyyntö 199 900
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia oma autokorjatoiminta on tässä! Upea tila täynnä mahdollisuuksia autokorjaamolle tai muulle toiminnalle.
Tilava korjaamohalli varustettu kaikella tarvittavalla, kuten nostimilla ja työkaluilla, sekä viihtyisillä toimisto- ja asiakastiloilla. Sijainti on ihanteellinen, vilkas liikennevirrat ja hyvä näkyvyys varmistavat jatkuvan asiakasvirta. Tule ja tutustu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen, ota yhteyttä ja varaa esittelyaika!

Samasta osoitteesta myös myynnissä Automaalaamo autonmaalausuunilla. (Kysy jos kiinnostaa.


Autokorjaamosta löytyy

6x juuriasennettua (2023- 2024) kaksiportaisen autonosturia
1x Uusi käyttämätön nelipyöräsuuntaus nelipilari nosturi.
1x Isojen autojen nelipilarinosturi.
1x Renkaan tasapainotus laite
1x Renkaan irroitus laite.

Jokaiseen Nosturiin asennettu omat turva katkaisijaa sekä jokaisella nosturilla oma sähkömittari sähköpääkeskuksen vieressä.


Tilassa 250l kompressori sekä 250l ilmasäiliö.

Jokaiseen Nosturiin ja yksikköön löytyy työkalut joista 50% uusittu.

Autokorjaamosta löytyy kaikki markkinan käytännöllisimmät työkalut jotka ovat jokainen omassa laatikoissaan ja takuulla.

Löytyy iso varaosa varasto ja ajoitus sekä erikoistyökalu varasto (Audi/ Bmw/Vag/Ford/ Mercedes/ Ranskan autot)

Löytyy Autojen sekä rekkojen alkuperäiset ohjelmointi laitteet ns. Alien tech, Kess ja vaihdelaatikon ohjelmointi laite.

Autokorjaamon läheisyydessä (1km) löytyy seuraavat autoliikkeet jotka ovat käyttäneet palveluitamme.

- Kamux autokauppa
- Bilar99 autokauppa
- Premium autokauppa
- Auto28 autokauppa


Halli.
- 575 m2. Vuokra 5000-
- Toimisto tila.
- Varasto.
- Kokonaan uusitut Wc ja Suihkutilat.
- 2 Nosto ovea
- Kameravalvonta


Ulkoalue
- 30 auto parkki paikkaa
- 2 sisäänajo porttia
- Kamera valvonta

Tarvittaessa myyn myös osakeyhtiön jonka päätoimiala on autojen huolto.


Autokorjaamo myydään liiketoiminnan pyörittämisen vaativan ajanpuutteen takia.

Puh. +358 44 280 0095


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot