Halutaan myydä
CSGO Virtuaaliesineiden Automaattinen Osto- ja Myyntipalvelu

Kohdenumero FK64488
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään otsikon mukainen palvelu johon kuuluu mukaan:

- Selkeä koodi sekä dokumentaatio
- Kojun kuva sekä oikeudet siihen (Palvelun nimi siis on Skinikoju ja myynti tapahtuu "kojun" sisällä)
- Tuki palvelun käyttöönottoon
- Domaini ja sähköposti

Sivun ideana on, että ihmiset voivat myydä CS:GO virtuaaliesineensä sivuston pitäjille, automaattisesti ja ilman ihmiskontaktia. Eli botti hoitaa ostotapahtuman.

Botti määrittelee hinnat etukäteen. Hinnan määrittely on varmaan tärkein ja hankalin asia koko palvelussa, mutta se me ollaan mielestämme saatu hiottua todella toimivaksi. Hinta siis muodostuu lukuisista eri muuttujista ja määrittelemisessä tehdään monia eri tarkastuksia jotta sitä ei pystyisi manipuloimaan. Lukuja voi muokata haluamakseen mutta tällä hetkellä hinnat ovat noin 85-75% BUFF163 markkinapaikan 30 päivän keskihinnasta. Tässä siis otetaan huomioon myös esineen likviditeetti, joten siksi % vaihtelee. Hinnan määrittely vaatii Priceempire API tilauksen joka on 90-190€ kuukaudessa.

Myyntivaltiksi sivustolle olimme suunnitelleet sen, että asiakas saisi rahat heti tililleen. Eli hän voisi myydä esineitä vaikka keskellä yötä ja saisi rahat heti. Tätä tarjoaa moni eri maksupalvelu. Ja tietysti myös se, että esineet voi myydä ilman turhia neuvotteluita.

Tähän ei siis ole liitetty yritystä eli myydään vain muu kokonaisuus. Sivu ei ole täysin valmis vaan maksupalvelu sekä viimeistely puuttuu. Mutta esim. Sivun design, Steam botti, Steam login, Steam tavaraluettelo, hinnoittelu, database ja tapahtumien tallentaminen (logit) on valmiita.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot