Halutaan myydä
Osta menestyvä ja erottuva autohuolto- ja kustomointiliiketoiminta mahdollisuudella päästä osaksi varaosa- ja automaahantuontiliiketoimintaa.

Kohdenumero FK66119
Hintapyyntö 90 000
Liikevaihto Myytävän liiketoiminnan liikevaihto osuus 60 000
Toimiala Autojen ehostus ja sisätilojen puhdistus
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Etsitkö loistavaa mahdollisuutta liiketoiminnan laajentamiseen autoalan ammattilaisena? Myymme yrityksemme hyvämaineisen autohuolto- ja kustomointiliiketoimintamme uudelle, kasvuhaluiselle omistajalle. Oletko se sinä?

YRITYKSEMME HISTORIA:
Olemme menestyksekkäästi toimineet Suomessa kahden vuoden ajan, tasaisesti kasvaen koronavuosien vaikeuksista huolimatta. Yrityksemme pääasiallinen toiminta perustuu autojen maahantuontiin, huoltoon, korjaukseen sekä kustomointiin. Nyt suuntaamme katseemme ulkomaille ja myymme paikkasidonnaisen huolto-, korjaus- ja kustomointiliiketoimintamme, keskittyen täysin maahantuontiin.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
- Toimiva liiketoiminta vakiintuneella asiakaskunnalla (Suomessa ja Baltiassa).
- Hyvä maine sekä loistavat yhteistyökontaktit.
- Laadukkaat työkalut.
- Mahdollisuus päästä osaksi Baltian, Lähi-idän, Aasian ja Amerikan varaosa- sekä automaahantuontiliiketoimintaa.
- Kolmen kuukauden konsultointi, tuki ja sparraus edelliseltä yrittäjältä tai mahdollinen osakkuus sinun tarpeen mukaan. Tämä on sinulle arvokas mahdollisuus saada tukea liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaspalveluun, maahantuontiin ja autojen kustomointiin, joka on meidän ydinosaamistamme.

HINTA JA TULEVAISUUS:
Hinta perustuu liiketoiminnan tuottoon, vakiintuneeseen asiakaskuntaan, kasvupotentiaaliin ja laitteistoon. Ottaen huomioon, että liiketoimintamme kolmas vuosi on vasta alkamassa, suurin kasvu on vielä edessäpäin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada "avaimet käteen" -paketti sekä tukea uuden yritystoiminnan käynnistämiseen tai olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamiseen autoalalla.

Jos olet kiinnostunut tästä tilaisuudesta, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja selvitetään yhdessä, mikäli tämä mahdollisuus on sinua varten!

Puhelin: +971 58 534 7970
WhatsApp: +358 44 0127970
Sähköposti: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot