Halutaan myydä
Myydään Aasialaisten huonekalujen maahantuonti/verkkokauppa.

Kohdenumero FK63236
Hintapyyntö 1 800
Toimiala Huonekalu- ja sisustusliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta liiketoiminnasta! Meillä on ilo esitellä teille upea tilaisuus hankkia uniikkeja aasialaisia huonekaluja suoraan tehtaalta, ilman ylimääräistä välivarastointia.

Meillä on yli kolmekymmentä kumppania ympäri Aasiaa, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet suoraan tehtaalta ja suoraan kotiovellesi. Meidän tiimimme Aasiassa hallinnoi lähetyksiä ja etsii jatkuvasti uusia kumppaneita varmistaakseen, että voimme tarjota aina parasta mahdollista laatua ja valikoimaa.

Liiketoimintamme on todistettu toimivaksi ja kannattavaksi, ja sitä voidaan pyörittää mistä tahansa sähköpostilla ja puhelimella. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan tai lisätä uusia tuotteita nykyiseen valikoimaansa.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamisesta ja joilla ei ole aikaa tai halua käsitellä ylimääräisiä varastoja ja lähetyksiä. Meidän tiimimme hoitaa kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nyt on oikea aika tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Liiketoiminnan hinta on kohtuullinen ja varmasti maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta.
www.vankkawood.com
050-5608278


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot