Halutaan myydä
Ammattikosmetiikan brändit etsivät uutta innokasta jatkajaa!

Kohdenumero FK67375
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Etelä-Savo
Oletko sinä kauneudenhoitoalan monipuolinen ammattilainen, joka etsii uusia tuulia bisnekseesi? Vai yrittäjä, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa kauneudenhoitoalalle ja hyödyntää sen lukuisia mahdollisuuksia? Nyt on sinun hetkesi ja tarttua loistavaan tilaisuuteen!

Menestystä ja tunnustusta

Yritys on saavuttanut vankan jalansijan kotimaisilla markkinoilla, josta se on palkittu lukuisin tunnustuksin kotimaassa että kansainvälisesti. Nykyisen liiketoiminnan lisäksi se on rakentanut useamman oman brändin sekä ollut sponsorina Miss Suomi -kilpailuja, jossa se huolehti finalistien kynsistä ja ripsienpidennyksistä. Mikä näistä brändeistä sinua kiinnostaa eniten, vai haluatko ne kaikki? Jokaiselle huippubrändille on Suomen markkinoille yksinoikeus edustus.

Monteil Paris: Vain ammattilaisille brändätty Anti-aging ihonhoidon pioneeri, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936.
LCN: 41 vuotta Suomen markkinoilla ollut tunnettu ja luotettu brändi, joka toi rakennekynnet tunnetuiksi suomalaisille
GlamEffect: LashLift ja kulmienlaminointi brändi, jonka löydät ainoastaan Suomesta, Saksan markkinoiden lisäksi
Valmiit rakenteet ja vahva perusta

Yli 10 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta ja yrittäjän yli 35 vuoden kokemus takaavat vahvan pohjan yrityksen jatkuvalle kehittymiselle. Tästä sinun on helppo jatkaa, sillä kaikki on valmiina: asiakkaat, verkkokauppa, toimitussopimukset, maahantuontisopimukset, koulutusmateriaalit kirjallisesti ja verkkokoulutuksina, brändien omat Instragram ja Facebook sivut sekä koko ajan kasvava uutiskirjelista.

Vapautta ja upeita mahdollisuuksia menestyä

Liiketoiminta on helposti siirrettävissä sinulle, oletpa missä päin Suomea tahansa. Pitkälle automatisoitu liiketoimintamalli tarjoaa sinulle vapautta, liikkumavaraa ja upean mahdollisuuden menestyä!

Tuki ja ohjaus

Nykyinen omistaja auttaa ja opastaa sinua muutosvaiheessa, jotta toiminta on ulospäin luotettavaa, jouhevaa ja sujuvaa. Et siis jää alussa yksin, jos kaipaat tukea, apua neuvoja, joita kokeneelta business valmentajalta löytyy.

Tartu tilaisuuteen

Onko tämä se tilaisuus, jota olet odottanut? Harvoin tarjolla oleva mahdollisuus voi nyt olla sinun. Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähetämme sinulle lisätietoa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Tässä on upea mahdollisuus viedä kauneudenhoitoalan menestystarina aivan uudelle tasolle!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / +358 41 311 7309
Myyjä on saanut neuvontaa yrityksen myyntiin oman alueensa Uusyrityskeskuksesta


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvän kasvupotentiaalin Lomakeskus Revontuli Oy

Lomakeskus Revontuli Oy on tunnettu vuoden ympäri tarjotuista erilaisista majoitus- ja virkistyspalveluista sekä monipuolisista sisä- ja ulkoiluaktiviteeteistä ja ravintoloista.  Yrityksen majoitus muodostuu igluista, mökeistä ja hotellihuoneista.  Ulkoilmatoiminta sisältää golfia, kalastusta, hiihtoa, tennistä, frisbeetä ja pilkintää. Yritykseltä on 6 kilometriä Häkärinteen laskettelukeskukseen.  Yritys järjestää myös tanssit kerran viikossa ja konsertti- ja teatteriesityksiä 10 kertaa vuodessa.  Yrityksen...

Katso lisätiedot

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot