Halutaan myydä
Valmis kauneuden alan verkkokauppabrändi

Kohdenumero FK68327
Hintapyyntö 1 900
Liikevaihto 8200
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään valmis luksustekokynsien verkkokauppabrändi innokkaalle harrastelijalle, kauneussalongille lisämyyntiä varten tai yrittämisestä kiinnostuneelle.

BRÄNDIN TAUSTAA JA KILPAILUEDUT:

Sparklin Nails -verkkokauppa perustettiin vuonna 2020, kun huomasimme että trendikkäistä tekokynsistä oli huutava pula markkinoilla. Etenkin monilla nuorilla ei ollut usein varaa laitattaa kynsiä kynsisalongissa, tai akryylikynnet olivat vaurioittaneet omia kynsipetejä niin että luonnollisten kynsien täytyisi saada aikaa levätä. Kuvaan astuivat tekokynnet, jotka asiakas saa itse laitettua milloin haluaa ja missä tahansa vain noin 10 minuutissa. Tekokynnet eivät myöskään vaurioita omia kynsipetejä jos ne on laitettu oikein, ja hinta ei tunnu lompakossa.

Vuoden 2020 jälkeen kilpailu on toki kasvanut markkinoilla, mutta Sparklin Nails tarjoaa yhä trendikkäitä kynsimalleja, joita ei saa mistään muualta. Myös luksusaspekti brändättyjen tuotepakkauksien johdosta tuo lisäarvoa kauppojen halpabrändeihin verrattuna.

Tämä brändi on toiminut ihan täysin harrastusmielessä alusta lähtien. Kokonaisliikevaihto on vain 8071€ ja kateprosentti 63% (tase merkitty myynti-ilmoituksessa 0, sillä omistajaa vaihtaa vain kaikki brändimateriaali ja olemassa oleva varasto, ei tasearvo). Olemassa oleva varasto, sosiaalinen media, ja kaikki valmiit aineistot, sekä toimittajatiedot antavat hyvän pohjan kokeilla verkkokauppayrittämistä pienellä riskillä.

Kateprosenttia saisi helposti nostettua myymällä esimerkiksi kynsienlaittosettiä erikseen tai tyytymällä vähän halvempaan pakkaukseen. Myynti on tehty orgaanisesti (ilman maksettua mainontaa). Brändissä on aiemmin panostettu kovasti asiakaskokemukseen.

OSTOHINTA SISÄLTÄÄ:

Kun ostat tämän verkkokauppabrändin, saat:
- Täysin valmiin verkkosivuston sparklinnails.com & https://sparklinnails.com/fi jossa on jo valmiiksi käännökset suomeksi ja englanniksi. Verkkosivusto toimii helposti käytettävällä Shopify-alustalla, jossa voit vastaanottaa kaikki asiakasmaksut.
- Instagram: @sparklinnail (1,5k seuraajaa)
- TikTok: @sparklinnail (123 seuraajaa, 4,2k tykkäystä)
- Pinterest: @sparklinnail (141 seuraajaa, parhaimmillaan 255k katsojaa/kk ilman mainontaa)
- Varaston, joka sisältää 402kpl tekokynsiä, joilla jälleenmyyntiarvoa nykyisillä hinnoilla yli 8000€, sekä valmiit brändätyt pakkaustarvikkeet, joilla hankinta-arvo noin 1000€
- Listan kaikista tavarantoimittajista ja valmiit WhatsApp -yhteydet heidän kontaktoimiseen
- Valmiin yli 300 olemassa olevan asiakkaan asiakaslistan lisämyynnin kontaktointia varten
- Kaikki valmis brändäysmateriaali, sekä graafinen suunnittelumateriaali viimeiseltä neljältä vuodelta (kuvat, videot, logot, somepostaukset yms.)

ASIAKASKUNTA:

Tällä hetkellä brändin markkinat ovat Suomessa. Muutama yksittäinen tilaus on lähetetty myös ulkomaille ajan mittaan. Asiakaskunta on erittäin lojaali ja viimeisen 90 päivän aikana tilauksista 52% on ollut paalaavilta asiakkailta. Verkkokauppa-alustan johdosta myynti ympäri Suomea on erittäin helppoa. Tilaukset on tähän asti lähetetty Postin kirjepostina ongelmitta.

SYY MYYNNILLE:

Tämä oli yksi ensimmäisitä perustamistani verkkokauppabrändeistä, minkä takia tämä brändi onkin lähellä sydäntäni. Sparklin Nails:n jälkeen olen perustanut kansainvälisiä brändejä, jotka tekevät 7-lukuista liikevaihtoa vuositasolla. Näin ollen siis minulla ei yksinkertaisesti riitä aikaa Sparklin Nails:in ylläpitämiseen tai kehittämiseen. En ole tehnyt tälle brändille yhtään mitään viimeiseen kahteen vuoteen, mutta silti yksittäisiä tilauksia tulee ajoittain lojaalilta asiakaskunnalta. Haluaisin siis että joku jolla on intohimoa yrittämistä, tai tätä alaa kohtaan, ottaisi asiakaskunnan ja pitäisi siitä hyvää huolta. Olen yhä vankasti sitä mieltä että markkinoilla on kysyntää tälle tuotteelle ja brändille, ja luovasti tehdyllä markkinoinnilla tästä brändistä saisikin varmasti kasvatettua erittäin suuren. Minulla vain ei ole aikaa tähän.

TÄMÄ BRÄNDI ON SINULLE, JOS:

Harkitse tämän verkkokauppabrändin ostamista jos:
- Haluat lisätuloja päivätyösi ohelle
- Sinulla on kiinnostusta tekokynsiä kohtaan
- Sinulla on muutama tunti viikossa aikaa pakata ja lähettää tilauksia
- Haluat kokeilla ja kehittää taitojasi verkkokaupan ylläpitämisessä ja somemarkkinoinnissa

HUOM. En ole myymässä konkreettista yhtiötä tai yritystä vaan valmiiksi rakennetun verkkokauppabrändin ja sen varaston.

Huomaathan että kuten ilmoituksessa mainitsin, en ole tehnyt brändin eteen mitään viimeiseen 2 vuoteen. Näin ollen luvut ovat tällä hetkellä olemattomia yksittäisiä palaavien asiakkaiden tilauksia lukuun ottamatta. Tämä brändi vaatii innokkaan yrittäjän jolla on käyttää aikaa yrityksen markkinointiin ja tilausten pakkaamiseen. Maksamalla ilmoituksessa mainitun hinnan saat helposti valmiin brändin, nettisivun, sosiaaliset mediat, varaston, ja visuaaliset materiaalit jolla yrityksen markkinoinnin aloittamisen tulisi olla nopeaa. En kuitenkaan pysty takaamaan sinulle liikevaihtoarvoja tai mitään katenumeroita, sillä sisäänostoarvot ovat voineet muuttua ajan kuluessa.

Yrittäjänä näen kuitenkin että brändillä on edelleen suuri potentiaali, joka vaatii yrittäjän jolla on kiinnostusta alaa kohtaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai kiinnostuit tästä, ota yhteyttä [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot

Vakiintuneen asiakaskunnan omaava kiintokalustevalmistaja, jolla vuosien historia!

Yritys valmistaa ja markkinoin pääasiassa kiintokalusteita projekteina erilaisin kohteisiin kuten kouluihin, päiväkoteihin, palvelutaloihin, kirjastoihin ym. Toimintaa ohjaa aina asiakaslähtöisyys ja kohteen vaatimusten huomiointi. Toiminta keskittyy kokonaan tuotteiden valmistukseen ja niiden asennuksiin.Yrityksellä on asianmukainen ja riittävä kone- ja laitekanta sekä käytössään toimitilat, jotka riittävät hyvin nykymuotoiseen toimintaan, mutta mahdollistavat myös toiminnan volyymin kasvattamisenkin....

Katso lisätiedot

Automaatioteknologialiiketoiminta teollisuuden prosesseihin

Yritys tarjoaa erikoiskoneita teollisuusautomaatioon. Näihin kuuluvat mm. ruuvisyöttölaitteet, kuljetinhihnat, tärykuljettimet. Älykkäät kuljetinjärjestelmät sovaltuvat tuotteiden ja komponenttien kokoonpanolinjoihin. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat sähköteknisten tuotteiden valmistajat, koneenrakennus ja muovituotteiden valmismus....

Katso lisätiedot