Halutaan myydä
Kauneushoitolan liiketoiminta avaimet käteen- periaatteella

Kohdenumero FK66739
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 82000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Alanvaihdon vuoksi myynnissä kauneushoitolan liiketoiminta valmiina pakettina. Yritystoimintaa takana vuodesta 2017. Kaunis liike sijaitsee Alppilan parhaalla paikalla, Porvoonkadulla. Vuosi sitten liikkeeseen uusittu kaikki kalusteet, sekä maalattu ja tapetoitu seiniä. Liikehuoneisto on 30m ja tällä hetkellä tiloissa työskentelee 2 henkilöä. Huoneiston vuokra on erittäin edullinen, 600€/kk.
Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu kasvohoidot (peruskasvohoidot, ihonpuhdistukset, timanttihionta, mikroneulaus, happohoidot), sokerointi, kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, jalkahoidot sekä hieronta.

Kauppaan kuuluu kaikki mitä menestyksekkään liiketoiminnan aloittamiseen tarvitset; valmis asiakaskunta ja asiakasrekisteri, sosiaalisen median kanavat, nettisivut, Timma ajanvaraus jossa vain 5 tähden arvosteluja näkyvillä, sekä valmiiksi kalustettu tila ja tarvikkeet hoitojen tekemiseen.

Tule tutustumaan tai kysy lisää sähköpostilla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy omissa myymälöissä sekä verkkokaupassa ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja (agentuurien kautta). Täysin omaa maahantuontia on 1 tuotemerkki ja valikoimassa on 1 vain omaan jakeluun itse te...

Katso lisätiedot

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut työkaluvalmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehityksen kautta rakennettu tuoteperhe erilaisista työkaluista, joiden suunnittelu ja valmistus on kokonaan sen omissa käsissä. Merkittävä osa tuotteista kohdistuu kiinteistöhoidon sekä puutarhan tarpeisiin. Yrityksellä on tarvittavat toimitilat, koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa toimintaa on voitu pitkäjännitteisesti kehittää. Yritys onkin saavuttanut vakaan markkina-aseman laajan sitoutuneen kanta-asiakaskannan piirissä....

Katso lisätiedot