Halutaan myydä
Myydään hyvämaineinen kauneushoitola Kampissa

Kohdenumero FK66386
Hintapyyntö 32 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2 hlö
Haluatko sinä jatkaa laadukkaasta työnjäljestä tunnetun, erittäin hyvämaineisen ja paljon kiitettäviä online-arvioita keränneen kauneushoitolan liiketoimintaa?

Myytävänä omistajan alanvaihdon vuoksi Kampissa sijaitsevan kauneushoitolan brändi, liiketoiminta, verkko-omaisuus ja irtaimisto liiketoimintakauppana. Hoitolan kilpailuvalttina halpojen hintojen sijaan, laadukas asiakaspalvelu ja hoitotulokset. Erinomainen ja helposti saavutettava sijainti, johon asiakkaita tulee kauempaakin.

Liiketoimintakaupassa saat:
- Tunnettu brändi
- Valmis ja kattava verkkosivusto
- Tehokas digimarkkinointitili ja mainokset, jotka tuovat uusia asiakkaita viikoittain
- Sosiaalisen median tilit
- Kattava asiakasrekisteri
- Laitteet ja tarvikkeet seuraaviin palveluihin:
o IPL
o Sokerointi
o Suihkurusketus
o Ripsien pidennykset, kestotaivutukset, värjäykset
o Erikoiskasvohoidot
- Muut hoitolakalusteet, kuten moottoroitu lämmitettävä hoitopeti, kuivaava pesukone ym.
- Hoitolan muu kalustus, sisustus ja irtaimisto
- Puhelinliittymä ja maksupääte

Hoitolassa on kaikki tarvittava, jotta pääset aloittamaan toiminnan saman tien. Aine- ja tuotevarastot ovat minimaaliset, joten voit helposti myös vaihtaa tuotesarjat omiin suosikkimerkkeihisi. Hyvät edellytykset myös palveluvalikoiman uudistamiseen.

Hoitola toimii 33 m2 vuokratilassa, jonka sopimus on neuvoteltava vuokranantajan edustajan kanssa. Tila remontoitu kauneushoitolan toimintaa varten ja terveystarkastajan hyväksymä. Tällä hetkellä hoitolassa toimii vain yksi kosmetologi, mutta tilassa on mahdollista työllistää kaksikin tekijää, joko jakamalla tila tai työvuorot.

Edellisen kolmen tilikauden käyttökateprosentti on ollut keskimäärin 44 % ja liikevaihto on kasvanut vuosittain. Hoitolaa on pyöritetty tähän mennessä osa-aikaisesti, joten täysipäiväisellä panostuksella kasvupotentiaali on valtava.

Nykyinen omistaja sitoutuu perehdyttämään uuden omistajan hoitolan toimintaan ja esittelemään hänet asiakaskunnalle. Lisämaksusta myös verkkosivujen ja markkinoinnin päivitys uuden omistajan tarpeita vastaavaksi.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä viestitse. Kerro hieman itsestäsi ja siitä millaisia toiveita ja suunnitelmia sinulla on kauneushoitolan toiminnan jatkamisen suhteen. Tarkempia lisätietoja liiketoiminnasta ja kaupan sisällöstä saa salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Tyylikäs ravintolaliiketoiminta trendikkäällä, suositulla sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva ravintolaliiketoiminta.Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittien ympäröimänä.Liiketoiminta on valmis paketti sisältäen:- vahvan ja edelleen kehityskelpoisen brändin- vetovoimaisen rav...

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot