Halutaan myydä
Parturi kampaamo

Kohdenumero FK63031
Hintapyyntö 3 500
Liikevaihto 3450
Taseen loppusumma 3400
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Myydään elämäntilanteen vuoksi kannattava liiketoiminta, joka on ollut toiminnassa ollut yli 40v Turun keskustassa. Hinta 3500€.
Myytävänä parturi-kampaamon liiketoiminta Turun keskustassa erittäin hyvässä paikassa. Erinomainen liikepaikka. Voit aloittaa het työt, koska kaikki on valmiina. Hyvät tuotteet ja tavarat. Pienellä rahalla ja vaivalla pääset käsiksi työhön ja liiketoimintaan.

Liiketoiminnan myyntihintaan kuuluvat parturi-kampaamo toimintaan liittyvät kalusteet sekä tarvikkeet myös taukotilan kalusteet+kodinkoneet.

Liikehuoneisto on erittäin siisti , kun juuri remontoitu mutta toki mahdollisuus sopia vuokranantajan.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla tai soittamalla suoraan 0442106461ja sopia ajan, jos haluaa käydä paikan päällä katsomassa liiketilaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot