Halutaan myydä
Alustaratkaisu: Esitysstudio ratkaisut verkkomyyntiin, myymälöihin ja asiakaskäyneille.

Kohdenumero FK58168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Alustaratkaisu on Poimintavirta ™

Poimintavirta on ainutlaatuinen tapa tuottaa uudenlainen sosiaalinen media (usein yhteissivusto), jonka sisällön esittämiseen tarvitaan vain selain ja puheyhteys. Etäyhteydellä siis selain ja soitto (puhelin, WhatsApp,..)

Poiminta tunnistaa tietolähteen ja näin sen Poimintavirta voi tutkia automaattisesti onko muutoksia tapahtunut lähdetiedostossa.
Poimintavirrassa tieto luokitellaan. Tämä parantaa huomattavasti tekoälyn laaatua.
Poimintavirta sisältää hakupalvelun poimintoihin, lähdetietoon sekä kaikille verkkosivuille.

Poimintavirta on hyvä alusta uusille perustettaville yrityksille tai laajentamaan oman yrityksen toimintaa. Tällöin yhtiön perustajat sopivat osakkeiden hinnasta.
Poimintavirta lisensoidaan yrityksille.

Poimintavirta on erinomainen alusta "Kevyt franchising" -toimintaan. Kevyt franchising -toiminnassa optimoidaan perinteisen franchisingin edut ja puutteet.

Kysy etäesitystä ja toimialakohtaista Poimintavirta -hyötyjen soveltamista omalle toimialallesi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Elektroniikkalaitteita valmistava yritys Länsi-Suomessa

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa itselleen huippukannattava yritys jolla on uniikki tuoteperhe ja todella vahva asema markkinoilla. ...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot