Halutaan myydä
Alustaratkaisu: Esitysstudio ratkaisut verkkomyyntiin, myymälöihin ja asiakaskäyneille.

Kohdenumero FK58168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Alustaratkaisu on Poimintavirta ™

Poimintavirta on ainutlaatuinen tapa tuottaa uudenlainen sosiaalinen media (usein yhteissivusto), jonka sisällön esittämiseen tarvitaan vain selain ja puheyhteys. Etäyhteydellä siis selain ja soitto (puhelin, WhatsApp,..)

Poiminta tunnistaa tietolähteen ja näin sen Poimintavirta voi tutkia automaattisesti onko muutoksia tapahtunut lähdetiedostossa.
Poimintavirrassa tieto luokitellaan. Tämä parantaa huomattavasti tekoälyn laaatua.
Poimintavirta sisältää hakupalvelun poimintoihin, lähdetietoon sekä kaikille verkkosivuille.

Poimintavirta on hyvä alusta uusille perustettaville yrityksille tai laajentamaan oman yrityksen toimintaa. Tällöin yhtiön perustajat sopivat osakkeiden hinnasta.
Poimintavirta lisensoidaan yrityksille.

Poimintavirta on erinomainen alusta "Kevyt franchising" -toimintaan. Kevyt franchising -toiminnassa optimoidaan perinteisen franchisingin edut ja puutteet.

Kysy etäesitystä ja toimialakohtaista Poimintavirta -hyötyjen soveltamista omalle toimialallesi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot

Yritys, jolla on kiinteistökehitysprojekti kylpyläkompleksin rakentamiseksi Tartumaalle.

Yhtiö omistaa 5 hehtaarin kiinteistön, jonne on tarkoitus rakentaa kaksi kolmikerroksista 3000 m2 rakennusta, joista toiseen tulevat kylpylä- ja saunakeskus ja toiseen parvekkeelliset huoneistot.Alueelle rakennetaan patikointi- ja lenkkeilypolut, julkinen uimaranta, kalastusmahdollisuudet, frisbeegolf, yhteinen grillaus- ja nuotioalue. Alueen osalta on saatettu voimaan asemakaava, rakennusten rakennussuunnitelmat ovat valmiina.Kiinteistö sijaitsee Tarton maakunnassa, 25 m Tartosta Jõhvin suuntaan....

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot