Halutaan myydä
Web-app / mobiili-app urheilujoukkueille lisäämään harrastajien omatoimista harjoittelua

Kohdenumero FK55571
Hintapyyntö 60 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myyn web-pohjaista palvelua, joka toimii sekä www-selaimessa, että mobiilisti. En myy yritystystäni vaan valmista pakettia ja liiketoimintaa, jonka voi ottaa oman yrityksensä alaisuuteen.

Sovellus on urheilujoukkueille tarkoitettu omatoimisen harjoittelun edistämissovellus. Se on koeajettu juniorijalkapallossa ja varsinkin Korona-aikana sen tarpeellisuus nousi todella esille. Sovelluksen avulla valmentajat voivat harjoituttaa joukkuetta ajasta ja paikasta riippumatta ja sen idea on tuoda harjoitteluun lisämotivaatio pelillistämisen avulla. Kerron lisää mielelläni, jos kiinnostusta löytyy.

Palvelun kannattavuus on hyvä ja sen vaatima työmäärä vähäinen. Asiakastyytyväisyys ja uskollisuus ovat olleet hyviä. Välitöntä tuotekehitystarvetta ei ole mutta mahdollisuuksia on rajattomasti. Myyntihenkiselle ihmiselle hyvä tilaisuus kasvattaa toimintaa merkittävästi, sillä asiakkaiksi kelpaavat käytännössä kaikki urheiluseurat koosta riippumatta.

Nettipalvelun omistus siirretään lähdekoodeineen ostajalle. Toimintaa tällä hetkellä pyörittävää yritystä ei myydä.

Myynnin syynä on palvelun kehittäjän keskittyminen pelikehitykseen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Todella kannattava tunnettu ravintolakokonaisuus myytävänä saaristossa!

Erinomaisesti menestyvä sekä hyvin tunnettu ja arvostettu saaristolaishenkinen seurusteluravintola palveluineen myynnissä. Ympäröivä saaristo on jo itsessään varsinainen asiakasmagneetti ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella lisää asiakasmäärää. Yritys on varsin tunnettu ja asiakkaita tulee kauempaakin nauttimaan sen palveluista ja tapahtumista kesäaikaan. Ravintola on toiminut menestyksekkäästi jo toistakymmentä vuotta. Omistajat eivät enää työskentele ravintolan operatiivisessa toiminnassa. Kesäaika...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Talotekniikan huippuosaaja

Korkeatasoista LVI-kokonaisurakointia ja optiopaketin kautta lisäksi sähköurakointia ja rakennusautomaatiota...

Katso lisätiedot