Halutaan myydä
Korvausilmanlämmitin ikkunanpuiteeseen tai ulkoseinään

Kohdenumero FK64389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
Uusi patentoitu tuloilman lämmitin asennetaan huoneistoon karmiventtiilin tai ulkoseinässä tuloilmaventtiilin tilalle. Tuloilmayksikkö sisältää lauhduttimen ja lämmityspatteriin seinän puolelle tulee höyrystin.
Höyrystimestä kaasuuntunut kylmäaine virtaa ylös lauhduttimelle ja siinä nesteeksi tiivistynyt kaasu valuu alas takaisin höyrystimelle. Kaasu ja neste virtaavat samassa putkessa, eli tarvitaan vain yksi putki höyrystimen ja lauhduttimen välille.
Prosessissa tapahtuu faasitransitio eli nesteen ja kaasun olomuodon muutos jossa energia siirtyy tehokkaasti lämpöpatterista tuloilmaan. Kovimmillakin pakkasilla ulkoa tuleva ilma lämpenee 16-24'C.
Kylmäaineena Isobutaani eli R600a, jossa on vähäinen ympäristövaikutus ja hyvä termodynaaminen suorituskyky.
Isobutaania käytetään elintarviketeollisuudessa pakkauskaasuna tai ponneaineena, sekä kodin kylmälaitteiden jäähdytysaineena.
Tuloilman lämmittimessä ei ole liikkuvia osia eikä se tarvitse sähköenergiaa.
- Ei vaadi muuta huoltoa kuin raitisilmasuodattimen vaihdon.
- Asumismukavuus lisääntyy. Ei enää vedontunnetta.
- Energiankulutus ei lisäänny. Huoneen lämpötilaa voi jopa laskea, koska vedontunne jää pois. Osa lämpöpatterin energiasta siirtyy tuloilmaan.
- Voidaan nostaa ilmamäärä pakkasilla rakennusmääräysten mukaiselle tasolle.
Patentin hinta sovitaan neuvotteluissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut, tunnettu tilauskonepaja Rannan Teollisuuskone Oy

Jyväskylän lähellä sijaitseva konepaja, joka tuottaa hitsattuja teräsrakenteita, koneistus-, kokoonpano- sekä asennuspalveluita. Erillinen kokoonpanoyksikkö Vantaalla, joka on keskittynyt vaativiin kone- ja laitetoimituksiin, kokoonpanoon ja lopputestauksiin. Ajanmukainen konekanta ja osaava henkilöstö. Yhtiö omistaa kiinteistön, jossa toimii....

Katso lisätiedot

Etelä-Suomessa sijaitseva palkittu merkkihuoltokorjaamo

Autohuolto on toiminut menestyksekkäästi alueellaan yli 10 vuotta. Valtuutettu merkkihuoltoliike tarjoaa huoltopalveluiden lisäksi erikoistuneita korjaus- ja peltikorjauspalveluita sekä varaosapalvelua. Yritys on palkittu hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Toimitilat ovat riittävät hyvin nykyiseen käyttöön ja mahdollistavat toiminnan laajentamisen tulevaisuudessa. ...

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä ja kasvumahdollisuuksia tarjoava betonilattiaratkaisujen toimittaja Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys on henkilömäärältään alueen suurin pintabetonilattioiden ja lattiapinnoitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa laadukkaat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tällä hetkellä liikevaihdosta 2/3 muodostuu betonilattiatöistä ja 1/3 lattiapinnoituksista.Yritys tarjoaa kattavan betonirakennustoiminnan palvelun, jossa asiakas saa betonin, valun ja pinnoitukset samalla kertaa.Yrityksellä on vakiintunut ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta metsä-, prosessi- ja tuulivoimateollisuudessa sekä alueellise...

Katso lisätiedot