Halutaan myydä
Toiminnassa oleva pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Kohdenumero FK61299
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Lappi
Vuokrataan grilli/ravintola +rivitalohuoneistot. (myös myynti mahdollinen)

Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) . Ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.

Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.

Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona ei ole vaikuttanut, vaikkakin aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni. Tässä olisi valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.

Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta -09, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.

Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot.
Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!
Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot