Halutaan myydä
TAIKALYHTY ETSII UUTTA KANTAJAA!

Kohdenumero FK64963
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Karjala
Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisään vanhan kirjan tuoksuisiintiloihin ja tunnet menneiden aikojen henkäyksen? Nyt sinulla on osaltasi mahdollisuus kannatella aikamatkailua.

Antikvariaatti Taikalyhty Lemin keskustassa on ollut kansallistenaarteiden tyyssija vuosikymmenten ajan. Avaisitko sinä uudenluvun tässä ainutlaatuisessa liiketoiminnassa?

Liiketontiksi kaavoitettu kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Lemin keskustassa. Siihen kuuluu kahdeksan asuinhuonetta, neljän huoneen liiketila ja ulkorakennus, jossa on viisi tilavaa varastoa ja sauna. Mahdollisuudet monitoimitilaksi ja kohtaamispaikaksi ovat erinomaiset.

Taikalyhty on ollut osa antikvaarista yhteisöä jo vuosikymmenten ajan, ja se on kerännyt ympärilleen uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa menneiden aikojen aarteita. Laaja valikoima kirjoja, harvinaisia lehtiä, vanhoja karttoja, taide-esineitä ja paljon muuta – tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa menneiden vuosikymmenten tunnelmaan. Varastossa uinuu jopa 20.000 nimikettä.

Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana (Aatu Pekari Oy,0162568-6), mihin sisältyy liikekiinteistö irtaimistoineen tai liiketoimintakauppana, mihin sisältyy antikvariaattikokoelmineen. Molemmissa tapauksissa on mahdollisuus jatkaa antikvariaattitoimintaa nykyisessä liiketilassa.

Oletko aina haaveillut omasta kirjakaupasta tai antikvariaatista? Tämä on mahdollisuutesi tehdä unelmistasi totta. Jokainen päivä täällä on kuin matka menneisiin aikoihin – ja asiakkaat rakastavat sitä. Tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä aarrearkku ja jatkaa perinteen vaalimista. Ota yhteyttä ja astu menneiden aikojen maailmaan tänään!

Yhteystiedot ja lisätietoja, mm. kuvia voi pyytää:
Antikvariaatti Taikalyhty/Aatu Pekari Oy
Uimintie 7, 54710 Lemi
Pertti Pekari, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 610 795
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden myynti ja maahantuonti

Kasvava ja kannattava, omassa markkinasegmentissään merkittävä yritys, jolla myymälä ja kehittynyt nettikauppa. Yhtiöllä on myös jälleenmyyjiä....

Katso lisätiedot

Myydään tarjouksen perusteella suosittu viihdekeskus Merisärkkä Kalajoella sekä ravintolat Stage ja Kultakala

Pitkään toiminut ja "legendaarinen" Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoen hiekkasärkillä sekä vieressä toimiva Ravintola Stage tarjotaan myyntiin. Myös Ravintola Kultakala Kalajoen keskustassa kuuluu optiona kauppaan. Kultakala annetaan ns. kaupan päälle. Merisärkkä on tunnettu huippuartisteista ja keskuksen ja vieressä toimivan Stagen kapasiteetti on huikea.Suosittu viihdekeskus ja ravintolakokonaisuus myydään eniten tarjoavalle. Kauppaan kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kiinteistöä; lounas- ja viihderavintola kes...

Katso lisätiedot

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot