Halutaan myydä
TAIKALYHTY ETSII UUTTA KANTAJAA!

Kohdenumero FK64963
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Karjala
Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisään vanhan kirjan tuoksuisiintiloihin ja tunnet menneiden aikojen henkäyksen? Nyt sinulla on osaltasi mahdollisuus kannatella aikamatkailua.

Antikvariaatti Taikalyhty Lemin keskustassa on ollut kansallistenaarteiden tyyssija vuosikymmenten ajan. Avaisitko sinä uudenluvun tässä ainutlaatuisessa liiketoiminnassa?

Liiketontiksi kaavoitettu kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Lemin keskustassa. Siihen kuuluu kahdeksan asuinhuonetta, neljän huoneen liiketila ja ulkorakennus, jossa on viisi tilavaa varastoa ja sauna. Mahdollisuudet monitoimitilaksi ja kohtaamispaikaksi ovat erinomaiset.

Taikalyhty on ollut osa antikvaarista yhteisöä jo vuosikymmenten ajan, ja se on kerännyt ympärilleen uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa menneiden aikojen aarteita. Laaja valikoima kirjoja, harvinaisia lehtiä, vanhoja karttoja, taide-esineitä ja paljon muuta – tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa menneiden vuosikymmenten tunnelmaan. Varastossa uinuu jopa 20.000 nimikettä.

Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana (Aatu Pekari Oy,0162568-6), mihin sisältyy liikekiinteistö irtaimistoineen tai liiketoimintakauppana, mihin sisältyy antikvariaattikokoelmineen. Molemmissa tapauksissa on mahdollisuus jatkaa antikvariaattitoimintaa nykyisessä liiketilassa.

Oletko aina haaveillut omasta kirjakaupasta tai antikvariaatista? Tämä on mahdollisuutesi tehdä unelmistasi totta. Jokainen päivä täällä on kuin matka menneisiin aikoihin – ja asiakkaat rakastavat sitä. Tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä aarrearkku ja jatkaa perinteen vaalimista. Ota yhteyttä ja astu menneiden aikojen maailmaan tänään!

Yhteystiedot ja lisätietoja, mm. kuvia voi pyytää:
Antikvariaatti Taikalyhty/Aatu Pekari Oy
Uimintie 7, 54710 Lemi
Pertti Pekari, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 610 795
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Autohuoltoalan valmis kokonaisuus Ylöjärveltä!

Hiomaton timantti. Valmis konsepti, toimivilla tiloilla ja kattavilla työkaluilla ja koneilla. Osaavat työntekijät mutta firma on kiireen vuoksi hoidettu vähän vasemmalla kädellä. Aktiivisella tekemisellä tuplattavissa!...

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot