Halutaan myydä
Myydään kirpputorin liiketoiminta

Kohdenumero FK66593
Hintapyyntö 19 000
Liikevaihto 60000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Pirkanmaa
Tartu tilaisuuteen, nyt on mainio mahdollisuus yrittäjyyteen arvostetussa second hand kivijalkamyymälässä, jossa on potentiaalia kasvuun. Voit hyvin kasvattaa myymälässä sijaitsevaa kahvilatoimintaa sekä kehittää olemassa olevaa second hand myyntiä, vaikka lisäämällä toimintaan oman verkkokaupan. Myymälässä on noin 100 kappaletta toimivia myyntipöytiä.

Myymälä on toiminut samassa vuokrakiinteistössä Tampereen ydinkeskustasta jo yli 10 vuotta. Myyntitilaa noin 400m2 ja varastotiloja noin 60m2.

Samassa kaupassa myydään vuonna 2021 aloitettu löytötavaraliiketoiminta, joka tuo jo nyt hyvää tuloa liiketoimintaan. Löytötavaraliiketoimintaakin on mahdollisuus kasvattaa uusia sopimuksia luomalla.

Nykyinen yrittäjä on siirtymässä toisiin tehtäviin palvelualalla ja on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää liiketoiminnan alkutaipaleella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot