Halutaan myydä
Myydään kirpputorin liiketoiminta

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK66593
Hintapyyntö 19 000
Liikevaihto 60000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Pirkanmaa
Tartu tilaisuuteen, nyt on mainio mahdollisuus yrittäjyyteen arvostetussa second hand kivijalkamyymälässä, jossa on potentiaalia kasvuun. Voit hyvin kasvattaa myymälässä sijaitsevaa kahvilatoimintaa sekä kehittää olemassa olevaa second hand myyntiä, vaikka lisäämällä toimintaan oman verkkokaupan. Myymälässä on noin 100 kappaletta toimivia myyntipöytiä.

Myymälä on toiminut samassa vuokrakiinteistössä Tampereen ydinkeskustasta jo yli 10 vuotta. Myyntitilaa noin 400m2 ja varastotiloja noin 60m2.

Samassa kaupassa myydään vuonna 2021 aloitettu löytötavaraliiketoiminta, joka tuo jo nyt hyvää tuloa liiketoimintaan. Löytötavaraliiketoimintaakin on mahdollisuus kasvattaa uusia sopimuksia luomalla.

Nykyinen yrittäjä on siirtymässä toisiin tehtäviin palvelualalla ja on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää liiketoiminnan alkutaipaleella.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot