Halutaan myydä
Haaveiletko omasta second hand -liikkeestä?

Kohdenumero FK67521
Hintapyyntö 9 800
Liikevaihto 64 968
Taseen loppusumma 1 288
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Jos vastasit kyllä, olisiko Sinusta jatkajaksi nyt elämäntilanteeni muuttuessa jo 13 vuotta toimineelle SomaOma vintage & second hand -liikkeelleni?

Liike sijaitsee Helsingin kantakaupungissa mukavan taloyhtiön kivijalassa, ratikkalinjan varrella trendikkäässä Punavuoressa Fredrikinkadulla. Alueella sijaitsee useita pieniä kivijalkaliikkeitä ja second hand -yrityksiä. Tämä alan liikkeiden keskittyminen tuo alueelle paljon juuri second handistä kiinnostuneita asiakkaita.

Toimivan, valoisan liiketilan vuokra on edullinen. Uuden second hand -yrittäjän kanssa taloyhtiö tekee vuokrasopimuksen samoilla nyt voimassa olevilla hyvillä vuokrausehdoilla, tästä olen sopinut taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan kanssa.

Toiminta myydään elinkeinotoiminnan siirtona, jolloin myös liikkeen nimi ja siihen yhdistyvät sosiaalisen median tilit kuuluvat kauppaan. Jos sinulla on jo second hand -yritys olemassa, kaupan voi toteuttaa myös ainoastaan varaston ja kalustuksen kauppana sekä liiketilan vuokrasopimuksen siirtona, tällöin hintapyyntö olisi 9800€.

Tässä on nyt loistava tilaisuus uudelle yrittäjälle aloittaa kasvavalla alalla jo tunnetulla nimellä ja hyvässä osoitteessa. Tai jo alalla toimivalle paikka toimisi hienosti sivuliikkeenä, second hand -putiikkina, pop up -pisteenä tai prive-myymälänä, mahdollisuuksia on monia.

Edullinen myyntihinta, tavoitteenani on lähinnä löytää jatkaja pitkään toimineelle rakkaalle liikkeelleni. Olen ilmoituksen kanssa liikkeellä hieman myöhässä, toivoisin jatkajan liikkeelle löytyvän jo tänä kesänä.

Tällä hetkellä liike toimii lähinnä tarkkaan kuratoidulla asiakkaiden myyntitili-periaatteella, tämän lisäksi myyn jonkin verran myös omia second hand -löytöjä. Näen monia uusia mahdollisuuksia, miten liiketoimintaa voisi kehittää, mutta itselläni ei vain tällä hetkellä ole siihen aikaa ja eikä resursseja.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan milloin voit tulla käymään ja keskustelemaan kaupasta!

www.somaoma.fi
Insta vintage_secondhand_somaoma


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestynyt porilainen kuljetusliike, jolla pitkä historia ja hyvä tuloksentekokyky

Yrityksellä on vuosikymmenten vakiintunut markkina-asema ja useita kanta-asiakkaita, joille tarjottavat palvelut antavat yritykselle hyvän tuloksentekokyvyn.Sopimusasiakkaiden lisäksi yrityksellä on luonnollisesti myös muita asiakkuuksia.Yritys tuottaa palvelut asiakkailleen omalla kalustolla on omalla henkilöstöllään. Henkilökunta on sitoutunut voimakkaasti yritykseen ja sen osaaminen ja palveluote on asiakkaita tyydyttävä.Yrityksen toiminnan volyymi on pitkään ollut nykyisellä tasollaan eikä yrittäjä ole ...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Luonnonkaunis ravintola- ja leirintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaista sunnuntaihin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illallista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe-la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot