Halutaan myydä
Myydään secondhand -kivijalkaliike sekä verkkokauppa

Kohdenumero FK65537
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 109 616,79
Taseen loppusumma 6 827,43
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Nyt olisi täydellinen tilaisuus ottaa uusi askel työelämässä ja aloittaa kokoaikainen tai sivutoiminen secondhand -yrittäjyys, jossa on hyvä potentiaali kasvulle. Liiketoiminta pyörii tällä hetkellä 4–5 osa-aikaisen työntekijän voimin, sekä yrittäjän osa-aikaisella panostuksella – voit siis helposti hypätä mukaan ilman heittäytymistä kokoaikaiseen yrittäjyyteen.

Kauppaan sisältyy useamman vuoden toiminnassa ollut kivijalkamyymälä ja nykyaikainen, pitkälle kehitelty Shopify -verkkokauppa. Lisäksi kauppaan kuuluu pieni myyntiä tukeva tuotevarasto, jota voi helposti laajentaa useampiin tuotekategorioihin. Kauppaa voi kehittää myös jälleenmyynnin avulla, sillä tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa muilla lifestyle -brändeillä. Myymälä sijaitsee Turun ytimessä loistavalla paikalla, edullisessa vuokrakiinteistössä. Yrityksellä on uskollinen asiakaskunta ja myös uusia asiakkaita tulee päivittäin.

Verkkokauppaan sisältyy tekstit ja kuvat, asiakasrekisteri, automaatiot asiakaskontaktointiin,
linkitykset sosiaalisen median kanaviin ja suositut somekanavat, joista tärkeimpinä toimivat TikTok sekä Instagram. Tavoitetut tilit kanavissa keskiarvolta 13k/kk.

Varaston ja myymäläkalusteiden arvo on arviolta n. 4500 €, sisältäen tietokoneet, kassatarvikkeet, valvontakameran, hälyportit ja hälyttimet, sekä myymälän visuaalisen ilmeen muutosten mahdollistavat kalusteet. Irtaimisto sisältyy kauppahintaan.

Brändimarkkinointia on tehty vahvasti digimarkkinoinnin keinoin ja liiketoiminnan
kehitysmahdollisuudet ovat laajat. Tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa, liikevaihtoa saisi nopeasti lisää panostamalla markkinointiin ja kehittämällä myyntikanavia. Brändin ja
verkkokaupan kehittämiseen on käytetty paljon aikaa ja rahaa, pohjatyö on siis kunnolla tehty. Huolellisen pohjatyön ansiosta yrityksellä on erinomaiset valmiudet ja potentiaalia kehittää liiketoimintaa.

Yrityksellä on toimiva yhteistyö asiantuntevan tilitoimiston kanssa, pankki- ja maksuvälityspalvelut sekä vakuutukset kunnossa. Tässä on erittäin valmis paketti henkilölle, joka haluaa hypätä trendikkääseen kiertotalouden maailmaan pienellä riskillä. Kauppahinta koostuu yrittäjän omasta pääomasta, piensijoittajan lainaosuudesta sekä koko osakekannan myyntihinnasta.

Viimeisimmällä valmiilla tilikaudella (2022) yrityksen liikevaihto oli noin 110teur ja tilikausi päättyi voitollisesti. 2023 tilikaudella on yrityksessä tehty useita investointeja henkilöstön ja toiminnan kehittämiseen, jonka vuoksi odotamme tilikauden päättyvän hieman tappiollisena.

Yritys myydään yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä mielellään perehdyttää uuden omistajan toimintaan sopimuksen mukaisesti. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Kirjanpito- ja teknologiayritys, joka tarjoaa kirjanpitopalveluita pääosin Viron e-asukkaille ja ulkomaalaisille, joilla on yritys Virossa

Kirjanpito- ja teknologiayritys, joka yhdistää ohjelmistokehityksen kirjanpitoon yksinkertaistaakseen kirjanpitäjän työtä. Yhtiö on kehittänyt oman ohjelman, joka on mobiiliystävällinen ja integroi asiakkaan kirjanpidon, pankkitilin, laskutuksen ja dokumenttien hallinnan.Yritys on ollut mukana Viron e-residenssiohjelmassa vuodesta 2017. Asiakkaita ovat pääosin varakkaammat Viron e-asukkaat, jotka ovat perustaneet yrityksen Viroon ja tarjoavat palvelujaan tämän yrityksen kautta.Viime vuosien kriisit (Covid, ...

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot