Halutaan myydä
Metsänhoitotuotteita valmistava yritys

Kohdenumero FK1746
Hintapyyntö 80 000
Liikevaihto 35 000
Taseen loppusumma 156 000 €
Toimiala Koneiden ja laitteiden valmistus
Sijainti Kainuu
Henkilöluku 1
Mydään Kajaanilainen Konepaja / Koneidenja laitteita vamistava yritys, jolla omia tuotteita metsän metsänhoitoon ja tuotantokalustoa mm. työstökeskus... Lisäksi mukaan saa merkittävän tuotevaraston ja tuoteideoita.

Myyntihinta on tapauskohtainen ja riippuen siitä, mit kauppaan sisällytetään. Pelkät tuoteoikeudet saa halvemmalla ja tuotantokaluston kanssaa hinta on toki suurempi, mutta paltillinen taseen loppusummaannähden. Liikevaihtoa on helppo monin kertaistaa, jos pystyy satsaamaan markkinointiin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot

Huoltoasema myynnissä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa vuosikymmeniä autoilijoita ja matkailijoita palvellut huoltoasema. Yritys on osa laajaa suomalaista huoltoasemaketjua, mikä tuo mukanaan vahvan brändin ja tukiverkoston. Samalla avautuu mahdollisuus hyödyntää ketjun tarjoamia etuja ja yhteistyömahdollisuuksia.Huoltoasema sijaitsee omalla 4.000 m2 tontilla, ja toimitilat ovat hyväkuntoiset. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liiketoimintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen.Tule mukaan autoilun tule...

Katso lisätiedot

Talotekniikan huippuosaaja

Korkeatasoista LVI-kokonaisurakointia ja optiopaketin kautta lisäksi sähköurakointia ja rakennusautomaatiota...

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan...

Katso lisätiedot