Halutaan myydä
Mobiili/telecom-koulutus- ja -konsulttitoiminta

Kohdenumero FK1794
Hintapyyntö 7 000
Toimiala Konsultointi, koulutus
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Kiinnostaisiko sinua älypuhelinten kouluttaminen yrityksille? Tai mobiilitietoturvapolitiikan konsultoiminen organisaatioille? Tai mobiiliopetusvideoiden tuottaminen?
Oletko kouluttaja tai konsultti ja haluaisit ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi, mutta oman yrityksen perustaminen alusta alkaen tuntuu liian raskaalta?

Myyn kaikki vuonna 2010 perustamaani pieneen sivutoimiseen toiminimellä toimivaan mobiilikoulutus- ja konsultointiyritykseeni liittyvän digitaalisen ja fyysisen aineiston liiketoimintakauppana sisältäen dokumentaatiot, koulutus- ja konsultointityöt, verkkosivut, työkalut, palvelut jne.
Yritykseni palvelut keskittyvät mobiili- ja teletekniikoiden koulutuksiin ja konsultointeihin. Kohderyhmänä ovat loppukäyttäjät, asiantuntijat ja johto. Ks. palvelut: http://www.mobiiliasiantuntijat.fi/palvelumme.html
Mobiiliala käy kuumana ja kehitys- ja kasvupotentiaalia toimialalla on paljon. Tässä olisi erinomainen mahdollisuus innokkaalle yrittäjälle, jolle voin tarjota valmiin konseptin minimaalisella taloudellisella riskillä.

Toiminta on kokonaan tietoon perustuvaa ja suurimmaksi osaksi digitaalista eikä lainkaan paikkaan sidottua. Näin ollen fyysisiin liiketiloihin tai varastoon ei ole tarvetta. Taloudellinen riski toiminnassa on hyvin pieni.
Myyn koko toiminnan yhteishintaan 7000€. Lopetan toiminnan, koska aikaa ja energiaa yrittämiseen ei enää riitä perheen perustamisen jälkeen.

Sivutoiminen yritykseni on ollut liki toimimattomana pari viimeistä vuotta, mutta kysyntää on ollut jatkuvasti. Dokumentaatioita on päivitettävä ja siksi myyn koko toiminnnan edulliseen hintaan.
Mobiilitoimialalla on kysyntää ja motivoitunut yrittäjä saa aineistot nopeasti päivitettyä ja liiketoiminnan takaisin toimintaan.

Yritykseni www-sivut olen onnistunut optimoimaan vuodesta 2010 alkaen suomenkielisten Googlen-sivujen kaikkein ensimmäiseksi hakutulokseksi mobiilitietoturvaan liittyvillä hakusanoilla (mobiilitietoturva, mobiiliasiantuntija). Sivut ovat edelleen ykkösenä Googlen hakutuloksissa.
Pelkästään kauppaan sisältyvien verkkotunnusten (domainien) yhteisarvo on yli 4000€. Yritykseni on saanut vuosien varrella huomattavaa huomiota mediassa ja asiakkuudet ovat tulleet järjestäen markkinoinnin kautta. Aktiivista myyntityötä en ole joutunut juuri tekemään.
Konsepti myös sopii ja sitä on hieman sovellettukin freelancer-francing yrittäjyyteen.

Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Autan mielelläni ilmaiseksi alkuun (max. 2 htp/16h) motivoitunutta ja mobiilialasta kiinnostunutta yrittäjää jatkamaan vahvasti potentiaalista liiketoimintaa, joko päätoimisesti tai sivutoimisesti!

Kaupan kohde: Liiketoiminta. Kaupassa ostajalle luovutetaan kaikki liiketoimintaan liittyvä aineisto sekä oikeudet yrityksen toiminimeen, verkkotunnuksiin, liittymiin ja muihin palveluihin.

Hintapyyntö: 7000 € / tarjous. Yrityksellä ei ole velkoja. Maksu kertakorvauksena.

Lisätietoja: [email protected], p. 044 355 9859.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot