Halutaan myydä
Myydään velaton taksiyhtiö Oy

Kohdenumero FK67922
Hintapyyntö 29 900
Toimiala Kuljetusliikkeet, taksit
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myytävänä: Velaton taksiyhtiö (Oy)

Haluatko astua suoraan valmiiseen yritykseen ja aloittaa tulonhankinnan välittömästi? Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia hyvin hoidettu ja velaton taksiyhtiö, joka on valmis siirtymään uusille yrittäjille.

**Yrityksen kohokohdat:**
- Omistaa arvokkaan **Taksi Helsingin B-osakkeen**, joka on aktiivinen ja tarjoaa pääsyn Helsingin vilkkaalle taksi-markkinalle.
- Voimassa oleva **Kela-sopimus**, joka takaa säännölliset ja ennustettavat tulot kyytien muodossa.
- Moderni ja päivitetty **Cabman- ja myPOS-laitteisto**, joka varmistaa sujuvat maksutapahtumat ja tehokkaan toiminnan.
- Erinomainen mahdollisuus laajentaa toimintaa tai integroida olemassa olevaan liiketoimintaan.

**Huomioitavaa:**
- Kauppaan ei sisälly autoa, joka antaa sinulle vapauden valita ajoneuvo, joka parhaiten sopii sinun tarpeisiisi ja tyyliisi.

**Miksi investoida tähän yritykseen?**
- Tämä taksiyhtiö tarjoaa vakaan pohjan ja valmiit sopimukset, joiden päälle voit rakentaa ja kasvattaa yritystä.
- Vähäinen alkuinvestointi, sillä kauppaan ei sisälly velkaa, ja saat heti käyttöösi toimivat ja ajantasaiset laitteistot.

Älä missaa tätä loistavaa mahdollisuutta.

Yhteydenotot suoraan

Harri Kemppainen
0400243620


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Etelä-Suomessa sijaitseva palkittu merkkihuoltokorjaamo

Autohuolto on toiminut menestyksekkäästi alueellaan yli 10 vuotta. Valtuutettu merkkihuoltoliike tarjoaa huoltopalveluiden lisäksi erikoistuneita korjaus- ja peltikorjauspalveluita sekä varaosapalvelua. Yritys on palkittu hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Toimitilat ovat riittävät hyvin nykyiseen käyttöön ja mahdollistavat toiminnan laajentamisen tulevaisuudessa. ...

Katso lisätiedot

Myydään pitkäaikainen ja vakaa design-, maahantuonti- ja tukkumyyntialan yritys

Yrityksen tuotteet ovat korkealaatuisia ja täyttävät vaativankin ostajan laatuvaatimukset. Yritys käyttää sopimusvalmistajia tuotteidensa tekoon. Yrityksellä on laaja kansainvälinen yhteistyökumppanien verkosto. Asiakaskunta muodostuu pitkäaikaisista ja alueellisesti keskittyneistä edustajista. Alan ainutlaatuisuudesta johtuen yrityksellä ei ole kovaa kilpailua. Tuotteet on helppo jalostaa uusille asiakkaille hyväksikäyttäen originaalimuotteja.Yrityksellä on hyvät tulevaisuuden näkymät, nopeasti kiertävä va...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot