Halutaan myydä
Ryhdy Relaxio™ yrittäjäksi helposti

Kohdenumero FK68333
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Terveys-, hyvinvointi ja luontaistuoteliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
????Haluatko saada lisätuloja helposti?
Tule Relaxio™ yrittäjäksi ja avaa tie menestykseesi edistämällä ihmisten hyvinvointia.

Etsitkö liiketoimintamahdollisuutta, joka vaatii vain pienen työpanoksen, mutta tarjoaa tasaisen kuukausitulon? Relaxio™ hieronta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan hyvinvointialan innovatiivisimpaan konseptiin, jollaista markkinoilla ei ole nähty.

Liittymällä mukaan nyt saat:
➡️ Helppo aloitus – ilman aiempaa kokemusta
➡️ Pieni alkuinvestointi
➡️ Vakaa kuukausitulo
➡️ Pieni työmäärä – sopii sivu- tai lisätyöksi

Aloita yritys ilman aiempaa kokemusta!
Meiltä saat kaiken tarvittavan aloitukseen. Riittää, että voit investoida pienen alkupääoman, olet motivoitunut myyntiin ja löydät sopivat toimitilat.

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?
Relaxio™ on mullistanut hierontapalvelut täysin automatisoiduilla hierontatuoleilla, jotka toimivat 24/7. Tämä on palvelu, jonka kysyntä kasvaa jatkuvasti ja asiakkaat palaavat yhä uudelleen nauttimaan tehokkaista ja rentouttavista hieronnoista.

Relaxio™ yrittäjänä saat täydellisen "avaimet käteen" aloituksen yritystoimintaan. Tarjoamme valmiiksi suunnitellun konseptin, joka toimitetaan sinulle valmiina tuottamaan rahaa. Lisäksi autamme sinut alkuun ja saat vahvaa tukea yritystoiminnan pyörittämisessä. Saat käyttöösi valmiin liikeidean, koulutuksen ja markkinointimateriaalit sekä tarvittaessa tukea ja apua menestykseen.

Voit aloittaa ilman aiempaa kokemusta hieronta-alalta – tarvitset vain sopivat toimitilat ja motivaatiota menestyä. Relaxio™ yrittäjänä pääset osaksi kasvavaa hyvinvointialaa ja rakennat samalla omaa menestystarinaasi. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää mahdollisuuksista alueellasi!

Lue lisää ja ota yhteyttä: https://yrittajaksi.relaxio.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Autokorjaamoliiketoiminta omalla halliosakkeella myynnissä

Myydään Turun lähistöllä toimiva kannattava pieni autokorjaamo. Vakiintunut kattava asiakaskunta ja erinomainen oma liikepaikka (talliosake), jossa mahdollista harjoittaa myös pesupalveluita.Myydään sairastumisen takia....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Hyvän kasvupotentiaalin Lomakeskus Revontuli Oy

Lomakeskus Revontuli Oy on tunnettu vuoden ympäri tarjotuista erilaisista majoitus- ja virkistyspalveluista sekä monipuolisista sisä- ja ulkoiluaktiviteeteistä ja ravintoloista.  Yrityksen majoitus muodostuu igluista, mökeistä ja hotellihuoneista.  Ulkoilmatoiminta sisältää golfia, kalastusta, hiihtoa, tennistä, frisbeetä ja pilkintää. Yritykseltä on 6 kilometriä Häkärinteen laskettelukeskukseen.  Yritys järjestää myös tanssit kerran viikossa ja konsertti- ja teatteriesityksiä 10 kertaa vuodessa.  Yrityksen...

Katso lisätiedot