Halutaan myydä
Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK54473
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.

Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.
Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.

Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.
Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.

Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.
Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.

Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Erikoispuusepäntehdas Etelä-Suomessa

Erikoispuusepäntehdas on erikoistunut julkisten tilojen sisustamiseen.Toimintaa on kehitetty vuosien mittaan uusimalla konekantaa, keskittymällä laatuun ja ympäristöystävällisyyteen materiaaleissa sekä hukkamateriaalin minimoimiseen.Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat myyntivaltteja....

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot