Halutaan myydä
Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK54473
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.

Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.
Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.

Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.
Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.

Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.
Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.

Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Digi-painotalo nykyaikaisilla laitteilla.

Digi-painotalo, jonka tavoitteena on tarjota nopeita, käteviä ja laadukkaita painoratkaisuja yritysasiakkaille kohtuulliseen hintaan. Yritys valmistaa pääasiassa mainosprinttejä, erilaisia ​​tarroja, esitteitä, käyttöohjeita ja erikoisratkaisuja.Yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä - varoja on riittävästi materiaalien hankintaan ja tarvittaessa voidaan investoida myös uusien laitteiden hankintaan.Yritys toimii kompaktina ja tehokkaana tiiminä, jossa on alansa ammattilaisia.85 % asiakkaista on kanta-asiak...

Katso lisätiedot

Menestyvä pitkän toimintahistorian omaava kuljetusliike pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaiden keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia. Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyisessä markkinatilanteessa ja sillä on aitoa potentiaalia hal...

Katso lisätiedot