Halutaan myydä
Mainostoimisto (pitkä sopimusasiakas)

Kohdenumero FK67126
Hintapyyntö 66 000
Liikevaihto 40000
Toimiala Mainostoimisto, markkinointi
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Mainostoimistomme Etsii Uutta Johtajaa – Oletko Valmis Ottamaan Ohjat?

Oletko visionääri, joka näkee mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä? Mainostoimistomme kaipaa juuri sinunlaista johtajaa, joka osaa myydä palveluitamme eteenpäin ja jolla on verkostoja tuomaan lisäarvoa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten videot, animaatiot, kotisivut, verkkokaupat ja graafinen suunnittelu. Sinulla on vapaus valita työskentelypaikkasi, olipa se sitten asiakkaan tiloissa tai omassa kotitoimistossasi.



Meillä on jo sopimusasiakas 2000€/kk vielä 14-15kk jäljellä. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua suuriin kilpailutuksiin, joissa vuosisopimukset ovat vähintään 50 000€. Markkinat ovat nousussa, ja meillä on töitä kahdelle. Yrityksemme tiimissä on jo yksi etätyöskentelevä koodari/suunnittelija, jonka kanssa voit neuvotella yhteistyöstä jatkossa.

Olen valmis kouluttamaan ja opastamaan sinua alkuvaiheessa. Lisäksi minulla on laaja freelance-verkosto, joka voi auttaa sinua erilaisissa projekteissa. Myymme yrityksen nimen, logon, kotisivut, referenssit ja laitteet.


Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja johtamaan mainostoimistoa kohti uusia saavutuksia, ota yhteyttä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Myynnissä Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy

Kiinteistöyhtiö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueella Kurikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kiinteistössä aikaisemmin toimineen teollisen tehtaan jälkeen tilat on saneerattu vastaamaan useiden vuokralaisten tarpeita. Tilat soveltuvat moneen käyttöön ja ne ovat helposti muutettavissa käyttötarpeen mukaan. Kiinteistön rakennusala on noin 3 700 m2 ja kerrosala n. 4 300 m2. Kiinteistöstä on yli 60 % vuokrattuna. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piiris...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot