Halutaan myydä
Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa

Kohdenumero FK63076
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Majoitusyritys, hotellit
Sijainti Etelä-Savo
Myydään vuonna 2017 perustettu Activity Maker Oy:n Savonlinnan toiminta. Yrityksen toiminta sijaitsee loistavalla sijainnilla ydinkeskustan laidalla vuokra kiinteistössä vanhalla asemalla, jossa vuokra edullinen. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt tarvittaessa kausityöntekijöitä.

Activity Makerin palveluihin kuuluu erittäin monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta ja vanhalla asemalla toimiva majatalo, jossa yöpymispaikkoja on 14 henkilölle.

Vanhalla asemalla olevia liiketoimintoja majatalo palvelun lisäksi ovat pakohuonepelit, lasten synttäritilat, terassi ja kesäkahvila. Pihapiiristä löytyy minigolfrata.

Muita palveluita ovat luonto-, retki- ja juhlavälineiden/palvelujen vuokraus. Yrityksellä on myös valmiita yhteystyö ja leasing sopimuksia, joita uusi yrittäjä voi tarvittaessa hyödyntää. Mahdollisuus myös AuroraHut:n liiketoiminnan ostamiseen.

Yrityksen toimintaan liittyvään kalustoon kuuluu lisäksi muun muassa kuorma-auto, mönkijä, paintball varusteet, useita pomppulinnoja ja benji trampoliini.

Uusi yrittäjä saa eri liiketoiminta osien lisäksi verkkokaupan, yrityksen puhelinnumeron, nykyiset varaukset sekä luodut asiakaskontaktit säilyvät.

Toimintaa on mahdollista kehittää moneen suuntaan kiinnostuksien mukaan.

Yritys myydään liiketoimintakauppana yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä voi perehdyttää uuden yrittäjän alkuun.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]
Yrittäjä Jari Naukkarinen puh. +358 449782127 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy omissa myymälöissä sekä verkkokaupassa ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja (agentuurien kautta). Täysin omaa maahantuontia on 1 tuotemerkki ja valikoimassa on 1 vain omaan jakeluun itse te...

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot