Halutaan myydä
Alihankintakonepajan markkinointikoneisto

Kohdenumero FK68153
Hintapyyntö 100 000
Liikevaihto 150 000€ - 200 000€
Toimiala Metallituotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-3
Tarjotaan myytäväksi todennäköisesti niin sanotusti once in a lifetime mahdollisuus jo toiminnassa olevalle alihankinta konepajalle / metallipajalle, miksei myös aloittelevalle yritykselle.

Teemme siirtymää vain omien tuotteiden valmistamiseen ja tarjolla olisi hakukoneoptimoitu nettisivu konepajalle, jonka kautta on vuoden 2024 aikana vastaanotettu noin 150 000€ - 200 000€ arvosta tarjouspyyntöjä, ja toteutuneitakin keikkoja on noin 100 000€ edestä.

Kauppaan kuuluu vuodeksi verkkovastaava, jonka tarkoitus on pitää sivustosta huolta ja ottaa siitä loppukin potentiaali irti. Jatkosta voidaan sopia erikseen.

Tätä tilaisuutta et halua konepaja yrittäjänä ohittaa - Kysy lisätieotja!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Luotettava turvatekniikan kumppani - yli 40 vuotta huippuosaamista ja vahva brändi

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia osaamisensa ja asiantuntemuksensa ansiosta markkinoiden kärjessä toimiva turva-alan yritys, joka on palvellut asiakkaitaan yli 40 vuoden ajan. Yritys tarjoaa monipuolisia turvaratkaisuja, joihin kuuluvat muun muassa lukitus-, palo-, ja kulunhallintajärjestelmät sekä henkilöturvallisuuden teknologiat. Yrityksen tuotevalikoima kattaa kaiken mekaanisista ja sähköisistä lukkojärjestelmistä kassakaappeihin ja porttiautomaatioon.Yritys toimii Finanssialan Keskusliiton ...

Katso lisätiedot

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan ...

Katso lisätiedot