Halutaan myydä
Pohjanmaan Eläinkeskus

Kohdenumero FK59387
Hintapyyntö 145 000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1,5
Myynnissä nyt vakaan aseman markkinoilla omaava lemmikkihotelli/eläinhoitola. Hoitola on käytössä ympäri vuoden. Merkittävin asiakasryhmä ovat yksittäiset ihmiset, jotka tuovat lemmikkinsä hoitoon.

Suurin osa asiakkaista tulee Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan ja Rannikko-Pohjanmaan alueilta, mutta hoitolan hyvän tunnettuuden vuoksi myös muualta päin Suomesta. Edellä mainitusta johtuen tilojen käyttöaste on erittäin korkea.

Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, asiakasrekisteri, tunnukset, eri markkinointisivustot, domain sekä toimintaan liittyvät kalusteet ja tarpeisto eri eläinlajeille. Eläinten viihtyvyyteen on panostettu runsaasti ja asiakkaat voivat turvallisin mielin jättää sinne lemmikkinsä. Toimitiloihin kuuluvat erilliset tilat koirille ja kissoille, keittiö, turkinhoitotilat ja varastoa. Lisäksi eläinten ulkoiluttamiseen ja vapaaseen liikkumiseen on järjestetty erinomaiset mahdollisuudet. Tilat täyttävät korkeimmatkin vaatimukset niin sisällä kuin ulkona. Tila taipuu perushoitolasta aina hemmotteluhotelliksi. Sijainti on rauhallisella alueella, joten ei ole pelkoa, että ympäristön äänet häiritsisivät eläinasukkaita.

Toiminta tapahtuu isolla tontilla, joka mahdollistaa lisätilojen rakentamisen nykyiseen tai muuhun toimintaan. Tilat täyttävät kaikki energiatehokkuusvaatimukset. Lämmitysmuotona ilma-vesilämpöpumppu. Remonttitarpeita ei ole tiedossa.

Tiloissa voidaan harjoittaa myös oheistoimintaa kuten turkinhoitoa, hierontaa tai alaan liittyvää koulutus- ja jälleenmyyntitoimintaa. Yritystoiminta sopii erittäin hyvin sellaiselle, joka jo nyt on työssään tai harrastuksissaan tottunut käsittelemään eläimiä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

uusien puutuotteiden tuoteoikeudet

Yritys on suunnitellut useampia uusia puumateriaaleisin rakentuvia tuotteita, joiden tuoteoikeudet ollaan myymässä. Keksijä on eläkkeellä, eikä halua lähteä itse markkinoimaan yrityksiä. Yrittäjä voi toimia tarvittaessa tuotteiden tuotannon alihankkijaana. Tuoteoikeudet hankkimalla ostaja saa edullisesti nopean lähdön uusiin tuotteisiin, joiden pohjalla on suosien tuumiminen ja kokeilut. Sopii hyvin ostajalle, jolla on valmiit myyntikanavat ja/tai tuotantokapasiteettia. Tuotteiden markkinapotentiaali on pit...

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot