Halutaan myydä
Suolahuone, 2 kpl, yhdessä tai erikseen

Kohdenumero FK54701
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Suomi
Suolahuonehoito on kasvattamassa suosiotaan täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla. Yhä useampi lääkäri ohjaa asiakkaansa suolahuonehoitoon saamaan lisäapua hengitystie- tai ihosairauksiin. Suolahuonehoito on tunnettu myös urheilijoiden ja äänenkäytönammattilasiten keskuudessa. Tällä hetkellä Suomessa löytyy jokunen suolahuonehoitola, mutta pääsääntöisesti suolahuoneet ovat jonkin hoitolan, liikuntakeskuksen, kylpylän tai hotellin yhteydessä. Maailmalla suolahuoneita löytyy myös sairaaloista.

Salt and Champagne -konsepti on syntynyt 2019 keväällä, ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainoa) avasi ovensa elokuussa 2019 Helsingin ydinkeskustassa. Muutto on edessä uusiin tiloihin, siksi kaksi huonetta on myytävänä. Huoneet myydään joko kokonaan uudelle yrittäjälle, joka rakentaa oman konseptinsa, tai sitten franchising -yrittäjälle, joka saisi valmiin konseptin ja taustatuen yrittäjyydelleen. Salt and Champagne voi toimia toisen yrityksen, kuten hoitola, sisällä. Salt and Champagnen brändi luo ylellisen, tyylikkään ja palvelevan kuvan perinteiseen hoitomuotoon.

Myynnissä on nyt 2 eri kokoista kotimaista suolahuonetta Salt and Champagne -konseptilla tai ilman. Huoneet ovat kahdelle ja neljälle hengelle, ne myydään myös erikseen. 2 hengen huone ei ole ollut suolahuonekäytössä, joten sen generaattori on täysin käyttämätön. Isomman huoneen generaattoria on käytetty alle 15 kertaa.

Pienemmän huoneen ostohinta oli 9.920,00€ käyttökuntoon saatettuna, suuremman 12.400,00€. Hinnat sisältävät alv 24%. Myydään tarjousten perusteella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot