Halutaan myydä
Myydään suutarin liikke/laukkukauppa

Kohdenumero FK65705
Hintapyyntö 60 760
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
MYYDÄÄN!
27 vuotta Akaan Toijalassa toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä tunnettu Akaan suutari etsii yritykselleen jatkajaa eläköitymisen vuoksi.
Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Toijalan torin kupeessa. Liikkeen edessä on parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön pääsy. Asiakaskunta muodostuu paikallisista ja lähikuntien asukkaista ja yrityksistä.
Valoisa ja hyvin varusteltu liiketila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä liiketila on jaettu myymälä- ja työskentelytilaksi, sosiaalitilaksi ja varastoksi. Sosiaalitiloista löytyy pieni keittiö ja wc.
Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen: laadukkaat koneet, myytävät tuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot, kalusteet ja tarvikkeet. Myös yrittäjän tuen ja avun tarpeen mukaan, jotta yrityksen uusi jatkaja pääsee työhön käsiksi mahdollisemman kevyesti.
Liiketila on kooltaan 107m2. Tila on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokra tällä hetkellä noin.1000€/kk (vesi ja sähkö kulutuksen mukaan).
Yrityksen myyntihinta 49000€ alv.0%
Jos olet suunnnitellut suutariksi ryhtymistä, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Lisätietoja puhelimitse tai tule paikan päälle katsomaan.
yrittäjä: Akaan Suutari, Taina Elfvengrén-Laaksonen
Y-tunnus: 11322494
puhelinnumero: (03) 542 4059
sähköposti: [email protected]
osoite: Kurkelantie 1, 37800 Toijala
Akaa on kotoisa, 16 500 asukkaan muuttovoittokaupunki. Kehittyvä kunta hyvien yhteyksien varrella (20 minuuttia Tampereelle ja Hämeenlinnaan).
https://akaa.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen teollisuuden tuotantolaitteiden valmistaja, jolla erinomaiset referenssit ja vahva markkina-asema

Yritys suunnittelee ja valmistaa teollisille asiakasyrityksille erilaisia niiden tuotantoon liittyviä tuotantolaitteita.  Yritykselle on pitkän historiansa aikana muodostunut laaja asiakaskunta, jolle se on toimittanut satoja toimituksia. Yrityksen asiakkaat ovat kansainvälisiä toimijoita ja yrityksen tuotteita onkin mennyt kymmeniin maihin....

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Menestyvä taksiyritys

Kohdeyritys on asiakaslähtöinen taksiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikissa tilausajo- ja invakuljetuksissa.Sen ajoneuvokalusto on ajanmukaista ja sen oma työsuhteessa oleva henkilöstö ammattitaitoista ja sitoutunutta.Yrityksellä on merkittäviä sopimuksia useiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat jatkuneet jo vuosia osoittaen asiakastyytyväisyyttä yhtiön palveluihin....

Katso lisätiedot