Halutaan myydä
Myydään suutarin liikke/laukkukauppa

Kohdenumero FK65705
Hintapyyntö 60 760
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
MYYDÄÄN!
27 vuotta Akaan Toijalassa toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä tunnettu Akaan suutari etsii yritykselleen jatkajaa eläköitymisen vuoksi.
Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Toijalan torin kupeessa. Liikkeen edessä on parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön pääsy. Asiakaskunta muodostuu paikallisista ja lähikuntien asukkaista ja yrityksistä.
Valoisa ja hyvin varusteltu liiketila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä liiketila on jaettu myymälä- ja työskentelytilaksi, sosiaalitilaksi ja varastoksi. Sosiaalitiloista löytyy pieni keittiö ja wc.
Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen: laadukkaat koneet, myytävät tuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot, kalusteet ja tarvikkeet. Myös yrittäjän tuen ja avun tarpeen mukaan, jotta yrityksen uusi jatkaja pääsee työhön käsiksi mahdollisemman kevyesti.
Liiketila on kooltaan 107m2. Tila on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokra tällä hetkellä noin.1000€/kk (vesi ja sähkö kulutuksen mukaan).
Yrityksen myyntihinta 49000€ alv.0%
Jos olet suunnnitellut suutariksi ryhtymistä, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Lisätietoja puhelimitse tai tule paikan päälle katsomaan.
yrittäjä: Akaan Suutari, Taina Elfvengrén-Laaksonen
Y-tunnus: 11322494
puhelinnumero: (03) 542 4059
sähköposti: [email protected]
osoite: Kurkelantie 1, 37800 Toijala
Akaa on kotoisa, 16 500 asukkaan muuttovoittokaupunki. Kehittyvä kunta hyvien yhteyksien varrella (20 minuuttia Tampereelle ja Hämeenlinnaan).
https://akaa.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ski Bistro, joka sijaitsee laskettelurinteen, karavaanarialueen, latujen, moottorikelkkareittien ja kansallispuiston yhtymäkohdassa

Pohjois-Pohjanmaan tunturin takarinteiden legendaarinen Ski Bistro on remontoitu uuteen loistoonsa. Ski Bistro tarjoaa maankuulujen pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä päivisin ja iltaisin tarvittaessa ympäri vuoden.Ski Bistro sijatsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella, joka tarjoaa hienoja kokemuksia upeassa luonnossa palveluiden äärellä. Rinteiden määrä, toimiva hissijärjestelmä ja monipuoliset oheispalvelut ovat tunturialueen valtteja. ...

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Freelance-kääntäjäverkosto joka tarjoaa käännöstöitä, oikolukua, tekstien laaduntarkastusta.

Freelance-kääntäjäverkosto, jolla on kymmenkunta vakituista palveluntuottajaa ja 125 hyväksi tunnettua, tarvittaessa käytettävää palveluntuottajaa eri kielipareille.Yhtiöllä ei ole erillisiä projektipäälliköitä, vaan osa vakituisista freelancereista toimivat omien töidensä ohessa omien projektiensa hoitajina sekä vastuuasiakkaidensa hoitajina.Asiakkaita ovat sekä toiset käännöstoimistot että suorat yritysasiakkaat, yht. n. 250 asiakasta tietokannassa).Yhtiö toimii täysin internetin välityksellä. Mitään toim...

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot