Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia valuuttakauppaan

Kohdenumero FK63719
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsimme sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan valuuttakauppaan käytettävien varojen hankintaan. Etsimme sijoituksia 10 000 eurosta ylöspäin.

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa valuuttakaupan liiketoimintaa hyödyntämällä sijoittajien pääomaa. Varat käytetään aktiiviseen valuuttakauppaan eri valuuttaparien välillä. Tavoitteenamme on maksimoida tuotot ja saavuttaa vahva tuotto sijoitetulle pääomalle.

Viimeisten 52 kuukauden aikana olemme saavuttaneet keskimääräisen kuukausittaisen tuoton kasvun 8,96 prosenttia. Sijoittajina saatte mahdollisuuden olla mukana valuuttakaupan jännittävässä maailmassa. Olemme kokeneita kauppiaita, joilla on vankka ymmärrys valuuttamarkkinoista ja niiden dynamiikasta. Käytämme huolellista analyysiä ja strategioita tehdäksemme harkittuja kaupankäyntipäätöksiä.

Tarjoamme täyden avoimuuden sijoittajillemme ja säännöllisen raportoinnin kaupankäyntituloksista. Voitte seurata investointienne kehitystä ja olla varmoja siitä, että varanne käytetään harkiten ja tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valuuttakauppaan investoimalla, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Merkkaa viestisi aihekenttään: Sijoittaminen valuuttakauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot