Halutaan myydä
Viranomaisuutiset - Suomen luetuin tilanne- ja rikosmedia

Kohdenumero FK67664
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto -
Taseen loppusumma -
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Suomen luetuin tilanne- ja rikosmedia Viranomaisuutiset. Verkkomedia on perustettu vuoden 2019 joulukuussa ja sen uutisia luetaan 1,2-1,6 miljoonaa kertaa kuukausittain, riippuen kuukaudesta. Lukema on Google analyticsista, joka ei laske evästeet kieltäneitä. Evästeet on hyväksynyt noin 74%, joten realistinen lukukertamäärä on suurempi.

Media on hyväksytty esim. poliisin sekä pelastuslaitoksen mediapalveluihin ja lisäksi käräjäoikeuksien postituslistoille, joten media katsotaan eri viranomaistahoilla luotettavaksi toimijaksi mediakentällä.

Seuraajamäärät somessa 6. elokuuta 2024:

*Facebook: 116 820
*TikTok: 17 593

Lisäksi medialla on Facebookissa alueryhmät joissa jäseniä edellämainittuna päivänä:

*Etelä- & Keski-Pohjanmaa + Pohjanmaa, 23 162 jäsentä.
*Kanta- & Päijät-Häme, 19 605 jäsentä.
*Satakunta, 16 193 jäsentä.
*Kymenlaakso, 11 385 jäsentä.
*Pirkanmaa, 16 646 jäsentä.
*Uusimaa, 29 891 jäsentä.
*Pohjois-Pohjanmaa, 14 896 jäsentä.
*Keski-Suomi, 11 221 jäsentä.
*Etelä- & Pohjois-Savo, 18 494 jäsentä.
*Lappi, 15 597 jäsentä.
*Varsinais-Suomi, 24 794 jäsentä.
*Etelä- & Pohjois-Karjala, 9 468 jäsentä.
*Kainuu, 5 976 jäsentä.
Lisäksi medialla on kadonneet henkilöt ja poliisi pyytää vihjeitä -ryhmät, joista ensimmäisessä on 17 044 jäsentä ja toisessa 25 450 jäsentä.

Kaupassa myydään verkkomedian domain sekä sen sometilit. Hintaan lisätään alv. Kauppa sisältää opastuksen, että uusi vetäjä pääsee alkuun. Median entisellä omistajalla EI OLE oikeutta luoda kilpailevaa mediaa viiteen (5) vuoteen kaupan päivämäärästä alkaen.

Tässä on oiva aihio rikostoimituksen ammattilaiselle / ammattilaisille, joka maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Erittäin suosittu katuruokaravintola modernilla ruokavalikoimalla Tallinnan keskustassa sijaitsevassa ostoskeskuksessa

Vuonna 2022 kalustettu ravintola on erittäin hyvällä paikalla ja sillä on vakiintunut asiakaskunta.Ravintolan sisustusinvestointi on yli 100 000 euroa.Erittäin hyvä mahdollisuus hankkia toimiva ravintola, jossa on kaikki tarpeellinen. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot