Halutaan myydä
Monialainen liiketoimintakokonaisuus Ylivieskassa

Kohdenumero FK66779
Hintapyyntö 99 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 7
Myynnissä monialainen liiketoimintakokonaisuus kiinteistöineen Ylivieskassa.

Kiinteistö sijaitsee Ylivieskassa, Ruutihaantie 10:ssa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikekiinteistön koko reilut 700m2 , mukaan kuuluu 90m2 omakotitalo ja iso 4700m2 tontti. Omakotitalo ja sen takana oleva parkkialue ovat vuokrattuina.

Ostajalla on mahdollisuus ostaa pelkkä kiinteistö, kiinteistö liiketoimintoineen, tai kiinteistö jonkin yksittäisen liiketoiminnan kanssa. Kiinteistö myydään erikseen ja liiketoiminnat liiketoimintakauppana.

Hintamääritykseen on ilmoitettu liiketoimintojen arvo, jotka myydään kiinteistökaupan yhteydessä huomattavan edullisesti yhteiskauppana mukaan.

Liiketoiminnoista:

- Touhutalo Ylivieska sisäleikkipuisto on saanut hyvän alueellisen markkina-aseman ja sillä ei ole alueellista kilpailua. Liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosittain. Monipuolinen puisto on nyt valmiiksi rakennettu, mutta materiaalia löytyy myös paljon lisää mikäli haluaa jalostaa puistoa isommaksi tai erilaiseksi.

- Rolls Ylivieska on perustettu alkujaan tukemaan sisäleikkipuistoa, mutta on saanut myös oman vakiintuneen asiakaskunnan paikkakunnalla. Toiminta on monikanavaista: ravintola, verkkotilaukset, DriveIn palvelut ja Take-Away myyntiä. Rolls kalustoon kuuluu täysipainoinen ravintolakalusto, joka kävisi moneen muuhunkin toimintaan.

- Hauskakauppa.fi -verkkokauppa- ja myymälä on jo 15-vuoden ikäinen ja asiakaskuntaa on ympäri suomen. Käytössä on yksi parhaimmista järjestelmistä: SKJ/Confirma, jossa on valtavat potentiaalit innokkaalle yrittäjälle kehittää toimintaa. Hauskakaupan toiminnat on hoidettu muiden liiketoimintojen ohessa, ilman erillistä henkilökuntaa.

Liiketoimintakokonaisuus on ollut viimevuosina kasvavaa ja tuloksellista. Nykyiset yrittäjät ovat pyörittäneet yritystoimintaa noin 20-vuotta ja hakevat nyt uusien suunnitelmien vuoksi uutta kapteenia toiminnoille.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Lounasravintola sekä tilausravintola vilkkaassa maaseutukaupungissa

Lounasravintolatoimintaa harjoitetaan kaupungin ydinkeskustassa katutason liiketilassa, jossa valmistuskeittiö sekä noin 60 asiakaspaikkaa.Tilausravintola on alueella pitkään toiminut kohde, jonka tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan; tilausravintola, ruoka- ja lounasravintola, pitopalvelu yms. Tilaa lähes 300 henkilölle, oma piha-alue, jota mahdollisuus hyödyntää tapahtumissa yms.Molempien kohteiden varustus, koneet, laitteet ja kalusto ovat asialliset ja kummassakin on valmistuskeittiö.Molemmat koh...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisiin tuotteisiin erikoistunut perinteikäs leipomo omalla kahvilalla

Korkealaatuiset, lähtökohtaisesti lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetut tuoreet tuotteet, joita valmistavat alansa huippu osaajat!...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot