Halutaan myydä
Monialainen liiketoimintakokonaisuus Ylivieskassa

Kohdenumero FK66779
Hintapyyntö 99 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 7
Myynnissä monialainen liiketoimintakokonaisuus kiinteistöineen Ylivieskassa.

Kiinteistö sijaitsee Ylivieskassa, Ruutihaantie 10:ssa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikekiinteistön koko reilut 700m2 , mukaan kuuluu 90m2 omakotitalo ja iso 4700m2 tontti. Omakotitalo ja sen takana oleva parkkialue ovat vuokrattuina.

Ostajalla on mahdollisuus ostaa pelkkä kiinteistö, kiinteistö liiketoimintoineen, tai kiinteistö jonkin yksittäisen liiketoiminnan kanssa. Kiinteistö myydään erikseen ja liiketoiminnat liiketoimintakauppana.

Hintamääritykseen on ilmoitettu liiketoimintojen arvo, jotka myydään kiinteistökaupan yhteydessä huomattavan edullisesti yhteiskauppana mukaan.

Liiketoiminnoista:

- Touhutalo Ylivieska sisäleikkipuisto on saanut hyvän alueellisen markkina-aseman ja sillä ei ole alueellista kilpailua. Liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosittain. Monipuolinen puisto on nyt valmiiksi rakennettu, mutta materiaalia löytyy myös paljon lisää mikäli haluaa jalostaa puistoa isommaksi tai erilaiseksi.

- Rolls Ylivieska on perustettu alkujaan tukemaan sisäleikkipuistoa, mutta on saanut myös oman vakiintuneen asiakaskunnan paikkakunnalla. Toiminta on monikanavaista: ravintola, verkkotilaukset, DriveIn palvelut ja Take-Away myyntiä. Rolls kalustoon kuuluu täysipainoinen ravintolakalusto, joka kävisi moneen muuhunkin toimintaan.

- Hauskakauppa.fi -verkkokauppa- ja myymälä on jo 15-vuoden ikäinen ja asiakaskuntaa on ympäri suomen. Käytössä on yksi parhaimmista järjestelmistä: SKJ/Confirma, jossa on valtavat potentiaalit innokkaalle yrittäjälle kehittää toimintaa. Hauskakaupan toiminnat on hoidettu muiden liiketoimintojen ohessa, ilman erillistä henkilökuntaa.

Liiketoimintakokonaisuus on ollut viimevuosina kasvavaa ja tuloksellista. Nykyiset yrittäjät ovat pyörittäneet yritystoimintaa noin 20-vuotta ja hakevat nyt uusien suunnitelmien vuoksi uutta kapteenia toiminnoille.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, joka harjoittaa erilaisten kotirobottien (robottiruohonleikkurit, robottipölynimurit, ikkunanpesurobotit) myyntiä ja huoltoa

Yhtiön toimialana on robottiruohonleikkureiden, robottipölynimurien, ikkunanpesurobottien ja eräiden muiden älykkään kodinkoneiden myynti, asennus, huolto ja korjaus. Yrityksen toiminta-alue on koko Viro. Yhtiön taloudellinen tilanne on erittäin hyvä. Nykyään robottipölynimurimarkkinoilla on melko kova kilpailu, mutta nykyisen asiakaskunnan ansiosta, joka hankkii jatkuvasti kulutusosia, uusia robotteja tai muun tyyppisiä kotirobotteja, yritys on edelleen yksi harvoista kannattavista yrityksistä tällä alall...

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot