Halutaan myydä
Monialainen liiketoimintakokonaisuus Ylivieskassa

Kohdenumero FK66779
Hintapyyntö 99 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 7
Myynnissä monialainen liiketoimintakokonaisuus kiinteistöineen Ylivieskassa.

Kiinteistö sijaitsee Ylivieskassa, Ruutihaantie 10:ssa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikekiinteistön koko reilut 700m2 , mukaan kuuluu 90m2 omakotitalo ja iso 4700m2 tontti. Omakotitalo ja sen takana oleva parkkialue ovat vuokrattuina.

Ostajalla on mahdollisuus ostaa pelkkä kiinteistö, kiinteistö liiketoimintoineen, tai kiinteistö jonkin yksittäisen liiketoiminnan kanssa. Kiinteistö myydään erikseen ja liiketoiminnat liiketoimintakauppana.

Hintamääritykseen on ilmoitettu liiketoimintojen arvo, jotka myydään kiinteistökaupan yhteydessä huomattavan edullisesti yhteiskauppana mukaan.

Liiketoiminnoista:

- Touhutalo Ylivieska sisäleikkipuisto on saanut hyvän alueellisen markkina-aseman ja sillä ei ole alueellista kilpailua. Liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosittain. Monipuolinen puisto on nyt valmiiksi rakennettu, mutta materiaalia löytyy myös paljon lisää mikäli haluaa jalostaa puistoa isommaksi tai erilaiseksi.

- Rolls Ylivieska on perustettu alkujaan tukemaan sisäleikkipuistoa, mutta on saanut myös oman vakiintuneen asiakaskunnan paikkakunnalla. Toiminta on monikanavaista: ravintola, verkkotilaukset, DriveIn palvelut ja Take-Away myyntiä. Rolls kalustoon kuuluu täysipainoinen ravintolakalusto, joka kävisi moneen muuhunkin toimintaan.

- Hauskakauppa.fi -verkkokauppa- ja myymälä on jo 15-vuoden ikäinen ja asiakaskuntaa on ympäri suomen. Käytössä on yksi parhaimmista järjestelmistä: SKJ/Confirma, jossa on valtavat potentiaalit innokkaalle yrittäjälle kehittää toimintaa. Hauskakaupan toiminnat on hoidettu muiden liiketoimintojen ohessa, ilman erillistä henkilökuntaa.

Liiketoimintakokonaisuus on ollut viimevuosina kasvavaa ja tuloksellista. Nykyiset yrittäjät ovat pyörittäneet yritystoimintaa noin 20-vuotta ja hakevat nyt uusien suunnitelmien vuoksi uutta kapteenia toiminnoille.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Mielenkiintoinen verkkokauppakokonaisuus myynnissä!

Myytävänä hyvän liikeidean pohjalla toimiva pieni verkkokauppa.Yritys etsii uutta omistajaa, koska nykyiset omistajat ovat pystyneet työskentelemään vain muutaman tunnin viikossa, joka ei riitä yritystoimintaa ajatellen.Panostamalla enemmän verkkokaupan markkinointiin ja myyntiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen pääsee yritys hyvin kasvuun nykyisellätuotevalikoimalla mutta lisäksi nykyisillä yrittäjillä on olemassa valmiina myös uusia tuote- sekä kehitysideoita.Verkkokauppa on toteutettu WooCommerse -alust...

Katso lisätiedot

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot