Halutaan myydä
Vendig automaatti

Kohdenumero FK65396
Hintapyyntö 400
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Oletko koskaan haaveillut oman pienen liiketoiminnan käynnistämisestä? Tässä sinulle loistava tilaisuus aloittaa oma vending-yritys helposti ja vaivattomasti!

Tuotevalikoima:
Tarjoamme sinulle erinomaisen vending-koneen, joka mahdollistaa pomppupallojen, lelukapseleiden ja purukumin myynnin. Koneessa on keskellä kätevä 50 sentin kolikon vastaanotin, ja reunoissa 1 euron kolikon vastaanottimia. Niitä voit vaihtaa helposti tilaamalla uuden vastaanottimet ja asentamalla ne koneeseen.

Helppo Ylläpito:
Tämä vending-kone on täydellinen valinta aloittavalle yrittäjälle. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka asentaa kone, ja voit kerätä tuotot noin kerran viikossa.

Paketti sisältää:
ukaan saat runsaasti pomppupalloja ja purukumia, joten voit aloittaa myynnin heti. Tarjoamme myös yhteystiedot luotettaviin toimittajiin, joilta voit kätevästi tilata tarvittavat sisällöt, kuten purukumit ja pomppupallojen täytteet.

Elikkä:
Helppo ja kannattava vending-konsepti
Laaja valikoima tuotteita houkutellaksesi eri asiakasryhmiä
Yksinkertainen ylläpito ja pieni aloituspääoma
Täysi tuki ja yhteystiedot luotettaviin toimittajiin
Tee unelmastasi totta ja aloita oma vending-yrityksesi tänään! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Mielenkiintoinen verkkokauppakokonaisuus myynnissä!

Myytävänä hyvän liikeidean pohjalla toimiva pieni verkkokauppa.Yritys etsii uutta omistajaa, koska nykyiset omistajat ovat pystyneet työskentelemään vain muutaman tunnin viikossa, joka ei riitä yritystoimintaa ajatellen.Panostamalla enemmän verkkokaupan markkinointiin ja myyntiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen pääsee yritys hyvin kasvuun nykyisellätuotevalikoimalla mutta lisäksi nykyisillä yrittäjillä on olemassa valmiina myös uusia tuote- sekä kehitysideoita.Verkkokauppa on toteutettu WooCommerse -alust...

Katso lisätiedot