Halutaan myydä
Vendig automaatti

Kohdenumero FK65396
Hintapyyntö 400
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Oletko koskaan haaveillut oman pienen liiketoiminnan käynnistämisestä? Tässä sinulle loistava tilaisuus aloittaa oma vending-yritys helposti ja vaivattomasti!

Tuotevalikoima:
Tarjoamme sinulle erinomaisen vending-koneen, joka mahdollistaa pomppupallojen, lelukapseleiden ja purukumin myynnin. Koneessa on keskellä kätevä 50 sentin kolikon vastaanotin, ja reunoissa 1 euron kolikon vastaanottimia. Niitä voit vaihtaa helposti tilaamalla uuden vastaanottimet ja asentamalla ne koneeseen.

Helppo Ylläpito:
Tämä vending-kone on täydellinen valinta aloittavalle yrittäjälle. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva paikka asentaa kone, ja voit kerätä tuotot noin kerran viikossa.

Paketti sisältää:
ukaan saat runsaasti pomppupalloja ja purukumia, joten voit aloittaa myynnin heti. Tarjoamme myös yhteystiedot luotettaviin toimittajiin, joilta voit kätevästi tilata tarvittavat sisällöt, kuten purukumit ja pomppupallojen täytteet.

Elikkä:
Helppo ja kannattava vending-konsepti
Laaja valikoima tuotteita houkutellaksesi eri asiakasryhmiä
Yksinkertainen ylläpito ja pieni aloituspääoma
Täysi tuki ja yhteystiedot luotettaviin toimittajiin
Tee unelmastasi totta ja aloita oma vending-yrityksesi tänään! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä ja kasvumahdollisuuksia tarjoava betonilattiaratkaisujen toimittaja Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys on henkilömäärältään alueen suurin pintabetonilattioiden ja lattiapinnoitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa laadukkaat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tällä hetkellä liikevaihdosta 2/3 muodostuu betonilattiatöistä ja 1/3 lattiapinnoituksista.Yritys tarjoaa kattavan betonirakennustoiminnan palvelun, jossa asiakas saa betonin, valun ja pinnoitukset samalla kertaa.Yrityksellä on vakiintunut ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta metsä-, prosessi- ja tuulivoimateollisuudessa sekä alueellise...

Katso lisätiedot

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot