Halutaan myydä
Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Kohdenumero FK57516
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 50 000
Taseen loppusumma 150 000
Toimiala Muu valmistavateollisuus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.

Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.

Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta sekä kattavasta palvelutarjoamasta. Tuotemallisto ja laatu on Premium-tasoa ja tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ostovoimaiselle ja laatutietoiselle asiakaskunnalle. Markkinat ovat globaalit.

Liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja siksi yritykseen haetaankin nyt uutta omistajaa panostamaan tuotteiden kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Tuloksellisesti hyväkatteiset tuotteet mahdollistavat lyhyen takaisinmaksuajan kaupalle myyntivolyymien kasvaessa.

Omistajat ovat lupautuneet auttamaan uutta omistajaa alkuun ja lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta pystyy osaltaan tukemaan menestyksekkään kaupan toteutumista. Tuotantoresurssit ja muut puitteet toiminnan kasvattamiselle ovat valmiina uutta omistajaa varten. Nyt tarvitaan siis vain kasvuhaluinen myynti- ja markkinointihenkinen uusi omistaja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot