Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot