Halutaan myydä
Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!

Kohdenumero FK65627
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Etsitkö parturi-kampaamoa kauniista Savonlinnan Kerimäeltä? Pitkään toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestään tunnettu kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta jatkajaa.

Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kerimäen ytimessä, tarjoten loistavan näkyvyyden ja esteettömän pääsyn liikkeeseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin paikallisista, kuin etenkin sesonki aikoina turisteista ja mökkiläisistä.

N. 54 m² viihtyisä, valoisa ja hyvin varustettu liiketila toimii vuokratuissa tiloissa. Tällä hetkellä vuokra n. 500 € (sis. lämmityksen ja veden)

Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen, laadukkaat hoitotuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot ja muut kalusteet ja tarvikkeet.

Jos olet suunnitellut parturi-kampaajaksi ryhtymistä alueella, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

Yrittäjä puh. 015 542 451
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]

Kerimäki on osa Savonlinnan kaupunkia ja on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja historiallisista nähtävyyksistään, kuten maailman suurimmasta puukirkosta. Kerimäki on vireä ja kehittyvä maalaispitäjä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Vaikka se on pieni paikkakunta, Kerimäellä on vahva yhteisöllisyys ja se tarjoaa yrittäjille useita etuja.
https://visitsavonlinna.fi/kerimaki/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä akku- ja autolasiliiketoiminta etsii uutta omistajaa

Yritys on toiminut useiden vuosikymmenien ajan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua auton akkujen ja tuulilasien korjauksien parissa.Akkualan erikoisliikkeenä yrityksestä löytyy kattava valikoima akkuja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yritys on sertifioitu Pilkington lasiliike, joten tuulilasin vaihdot ja korjaukset onnistuvat varmalla ammattitaidolla. ...

Katso lisätiedot

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot