Halutaan myydä
Luximia hair & beauty, Parturi-kampaamo Porissa

Kohdenumero FK66071
Hintapyyntö 18 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Satakunta
Henkilöluku Henkilökunta ei siirry. Mahdollisuus kolmelle parturi-kampaajalle ja yhdelle muulle tekijälle esim. ripsi- tai kynsiteknikko.
Myydään parturi-kampaamo liiketoiminta kalusteineen, laitteineen ja ammattiaineineen erinomaisella liikepaikalla Porin keskustassa. Liiketila on kahdessa kerroksessa. Vuokrasopimus voidaan siirtää alkuperäisillä ehdoilla.
Liike on todella hyvässä kunnossa, täysin käyttövalmiina ja tuotto liikkeessä on hyvä. Liiketoiminta on jatkunut yhtämittaisesti 10 vuotta. Liikkeen sisustus on nuorekas ja ajanhenkinen. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee yrittäjä ja yksi vuokratuolilainen. Liikkeessä on mahdollisuus toimia kolme kampaajaa ja yksi kauneudenhoitoalan ammattilainen.
Katutasossa on kolme parturi-kampaamo asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka sekä takatila henkilökunnan työskentelyä ajatellen, wc ja odotustila. Alakerrasta löytyy tilat, joissa tällä hetkellä meikkaukseen soveltuva asiakaspaikka sekä kauniit edustustilat esim. hääväen laittautumista ajatellen. Alakerran tila on muutettavissa mm. hoitolatilaksi. Liikkeen toiminnan aikana alakerran tilaa on käytetty kynsientekijän ja ripsiteknikon tilana. Liiketilassa on ilmalämpöpumppu.
Liike myydään avaimet käteen periaatteella yrittäjän vaihtaessa alaa. Liikkeen nimi ja kaikki mainosmateriaalit, nettisivut, insta- ja facebook sivut kuuluvat hintaan.
Tämä liike on monianainen mahdollisuus. Liiketoiminta on kannattava yksintekijälle. Lisäksi tässä liikkeessä on myös mahdollisuus täyttää asiakaspaikat tuolivuokralaisilla ja näin tehdä yritykselleen tuloa.
Liikkeen koko: yläkerta 40m2, alakerran neliöitä ei ole mainittu erikseen vuokrasopimuksessa (arvio 15-20m2).
Vuokra: 460€ / kk (sisältäen veden)
Myyntihinta: 18 500€ (hinta ei sisällä alv:tä)
Tuotteiden osuus 7 500€ (alv 0%) inventaariossa tammikuussa 2024


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia.  Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa.  Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana. S...

Katso lisätiedot

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot

Suosittu vaatteiden ja sisustustuotteiden maahantuoja, jolla oma kauppa sekä verkkokauppa ja useita jälleenmyyjiä

Yrityksellä on useita kiinnostavia toimittajia, joiden tuotteita yritys maahantuo ja myy omassa liikkeessään, verkkokaupassaan sekä useiden jälleenmyyjien kautta. Tuoteperhettä on rakennettu huolella ja sen sisältöä on pikkuhiljaa kasvatettu. Yrityksellä on jo pitkä historia ja se on kyennyt vakiinnuttamaan ja vankistamaan asemiaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot