Halutaan myydä
Myydään toimivan pesulapalvelun liiketoiminta - myös koneiden osto mahdollinen

Kohdenumero FK68195
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Pesulat
Sijainti Satakunta
Henkilöluku 1
Pesula perustettu 20.8.1990 , tällä hetkellä yhden naisen "nyrkkipaja", mutta liiketoiminnasa paljon kehittämis ja laajentamismahdollisuuksia.

Yritykseni on pessyt ja pesee edelleenkin yritysten sekä yksityisten pyykkejä, mottona kaikki pestään mikä vettä kestää.

Matot, vuodevaatteet, liinavaatteet, käyttövaatteet. Myös VPK:n sammutusasut, sekä heidän muut tekstiilit . Hevosen loimetkin puhdistuu.

Nouto ja palautuspalvelu sitä pyydettäessä.

Liiketoiminnan pienellä kehittämisellä asiakaskunta on helposti laajennettavissa ja luonnollista kysyntää löytyy sekä yrityksiltä että yksityisiltä. Edellyttää tietysti pientä puuhaa markkinoinnin saralla.

Ajatuksena myydä liiketoiminta tai koneet nyt kun olen saavuttanut eläkeiän.

Myös tilan vuokraaminen koneineen on mahdollista. Pesula sijaitsee pihapiirissäni mutta se ei minulle ole ongelma, onhan ne autot käyneet tässä jo 34 vuotta. Avustan, autan ja neuvon jos tarvetta, ihan "pystymetsästä" minäkin aloitin.

Konekalusto erittäin kattava, ja jollei liiketoiminnan ostajaa löydy, niin konekantakin on kaupan:

Electrolux IB42314 mankeli työleveys 1400mm , mankelin kouru lämmitettävä

Miele B 865 silityskone , kouru myös lämmitettävä

Veit 2003 silitysrauta + höyrynkehitin, voi silittää monta tuntia höyryn loppumatta. Höyrynkehitin Veit 2365

Teholinkoava pesukone 2 kpl Esteri 18 R/EC-matto

Miele PT 8303 kuivausrumpu , rummun tilavuus 300 litraa, kuivaa pyykkiä kerralla 12-15kg

Kosteudenerotin

Remko AMT 45-E/ID 617400 , kuivaa kuivaushuoneessa matot, peitot

Miele PW 5065 6kg pesukone

Linko Esteri C 90 sopii mattojen linkoukseen

Kärcher- puzzi 100/200 , tasopestävien mattojen, autonpenkkien, sohvien ja nojatuolien puhdistukseen

Tästä valmis liiketoiminta helposti suoraan jatkajalle joustavalla vuokrausmallilla, ja jollei jatkajaa lähiaikoina löydy, niin konekanta on myös myytävänä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Päätoimialat ovat viljanviljely ja metsätalous. Muita toimintoja ovat maa- ja metsätalous sekä metsätalouden palvelut.Yhtiö omistaa metsä- ja maatalousmaata yhteensä yli 2100 hehtaaria.Vuonna 2024 peltomaan markkinahinta Läänemaalla on 5800 €/ha....

Katso lisätiedot

Voimakkaasti skaalautuva yritys myytävänä – valmis, testattu ja kasvupotentiaalinen sovellus

Myydään yritys, joka tarjoaa innovatiivisen palvelun hävikin ja resurssien tuhlaamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Palvelu toimii tätä varten kehitetyn oman sovelluksen avulla. Palvelu on suunniteltu toimimaan lähes toimialariippumattomasti, joten se soveltuu laajasti erilaisille markkinasegmenteille ja asiakaskohderyhmille. Palvelun merkittäviä etuja ovat sen helppokäyttöisyys, kustannustehokkuus sekä skaalautuvuus eri toimialoille.Sovellus on valmis ja täysin toimiva, ja sitä on testattu pitkää...

Katso lisätiedot

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Yritys, jolla on kiinteistökehitysprojekti kylpyläkompleksin rakentamiseksi Tartumaalle

Yhtiö omistaa 5 hehtaarin kiinteistön, jonne on tarkoitus rakentaa kaksi kolmikerroksista 3 000 m2 rakennusta, joista toiseen tulevat kylpylä- ja saunakeskus ja toiseen parvekkeelliset huoneistot.Alueelle rakennetaan patikointi- ja lenkkeilypolut, julkinen uimaranta, kalastusmahdollisuudet, frisbeegolf, yhteinen grillaus- ja nuotioalue. Alueen osalta on saatettu voimaan asemakaava, rakennusten rakennussuunnitelmat ovat valmiina.Kiinteistö sijaitsee Tarton maakunnassa, 25 m Tartosta Jõhvin suuntaan....

Katso lisätiedot