Halutaan myydä
Myynnissä Teemun Rengas ja Kone

Kohdenumero FK61220
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Pienkoneiden myynti ja huolto
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Yrityksen laajoihin palveluihin kuuluu mm. rengasmyynti ja -asennukset, moottoripyörän renkaat, tasapainoitus ja öljynvaihdot. Pienkonepuolella myydään Husqvarnaa (moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, ym.). Tarvikemyynnin lisäksi yritys tarjoaa katsastushuollot ja öljynvaihdot sekä moottorikelkka- ja mönkijähuoltoa. Yritys on Hondan jälleenmyyjä ja hoitaa Hondan takuuhuollot. Kivijalkamyymälän lisäksi yrityksellä on verkkokauppa, jonka kautta menee eri voiteluaineita ja polttoöljyjä.

Yrityksessä on ammattitaitoinen henkilökunta ja asiakkaat ovat niin paikallisia, ulkopaikkakuntalaisia kuin läpikulkumatkalaisia. Yritys toimii omissa tiloissa isomman palvelukeskittymän yhteydessä. Tila toimii erinomaisesti yrityksen tarpeisiin. Yritys myydään liiketoimintakaupalla.

Voit tutustua yritykseen heidän kotisivuiltaan:
https://teemunrengasjakone.fi/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot