Halutaan myydä
MYYDÄÄN MENESTYVÄ JUHLATALO/PITOPALVELU

Kohdenumero FK68273
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 150000
Taseen loppusumma 52000
Toimiala Pitopalvelu, liikuva elintarvikemyynti
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
MYYDÄÄN MENESTYVÄ JUHLATALO/PITOPALVELU PÄLKÄNEELLÄ

Yksi Pirkanmaan alueen suosituimmista juhlapaikoista etsii uutta omistajaa!

Haetaan juhlatalo/pitopalvelu Epaalan Anselmille uutta innokasta ja toimintaan sitoutuvaa yrittäjää. Tässä olisi sinulle loistava mahdollisuus ottaa haltuun täysin valmis kokonaisuus ja jatkaa Epaalan Anselmin menestystarinaa omalla panostuksellasi!

Myynnissä on yrityksen koko osakekanta ja irtaimisto. Kaupan tarkempi sisältö ja hinnoittelu on neuvoteltavissa.

Yritys on toimitiloissaan vuokralla. Myös juhlatalon, ulkotallin ja 5h+k asuinrakennuksen käsittävä kiinteistökokonaisuus on myytävänä. Ainutlaatuinen tilaisuus halutessasi yhdistää asuminen ja yritystoiminta samalle tontille! Omakotitaloa on käytetty kesäkaudella myös juhlavieraiden Airbnb-majoituksena.

Sijainti on loistava aivan Lahdentien varrella, Pälkäneen ja Kangasalan rajan tuntumassa. Pälkäneen keskustaan on matkaa vain muutama kilometri. Tampereen keskustaan ajaa puolisen tuntia ja Hämeenlinnaankin alle tunnissa.

Kahden naisen perheyrityksellämme on ollut tilavuokraus- ja pitopalvelutoimintaa jo vuodesta 2015 lähtien ja nykyiset tilamme avattiin Pälkäneelle Epaalan vanhaan kyläkouluun vuonna 2020.

Juhlatalo Epaalan Anselmi on saavuttanut suuren suosion erityisesti hääjuhliaan järjestävien asiakkaiden keskuudessa ja vuosien aikana olemme saaneet valtavasti kiitosta tiloista ja palveluistamme.

Yritys on vakavarainen ja toiminta on tuottavaa. Yrityksestä luovumme toisen yrittäjän jäädessä vähitellen eläkkeelle ja toisen siirtyessä muuhun yritystoimintaan.

Juhlatalomme toiminta painottuu suurimmalta osin kesäkauteen toukokuu-syyskuu ja varauskalenterit täyttyvät hääjuhlavarauksista aina paria vuotta etukäteen. Kesäkausi 2025 on jo loppuunmyyty. Tällä hetkellä varauksia kysellään vuodelle 2026 ja varauskalenteri on avattavissa heti, kun suunnitelmat toiminnan jatkosta tarkentuvat.

Hääjuhlasesonkien ulkopuolella juhlatalolla järjestetään muistotilaisuuksia, syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja sekä kokous- ja koulutuspäiviä. Kiinteistössä on valtavasti potentiaalia, mikäli uudella omistajalla on intoa kehittää toimintaa! Tilat soveltuvat hyvin myös esimerkiksi retriittien, workshopien ja myyjäisten järjestämiseen.

Toiminnan ollessa täydessä vauhdissa, on aiemmasta pitopalvelukokemuksesta hyötyä, mutta toki ohjaamme ja avustamme alkuun ja talon tavoille. Tarvittaessa saat avuksesi myös toisen meistä nykyisistä yrittäjistä osa-aikaisena/keikkatyöntekijänä.

Kaupan mukana saat muun muassa liiketoimintasuunnitelman, laskelmat, valmiit asiakirjapohjat, reseptiikan ja markkinointia varten toimivat ja trendikkäät nettisivut sekä somekanavat.

Tarjolla on siis täysin valmis ja toiminnassa oleva kokonaisuus odottamassa uutta omistajaa! Laita rohkeasti viestiä - neuvottelemme mielellämme mahdollisista jatkosuunnitelmista!

Yritykseemme pääset tutustumaan nettisivuillamme www.epaalananselmi.fi
ja Instagramissa http://www.instagram.com/epaalan.anselmi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erittäin kannattava yhtiö, joka on erikoistunut alumiiniprofiileista koostuvien lasijulkisivujen, lasikattojen ja ikkunoiden sekä ovien tuotantoon

Yrityksellä on myyntitiimi, suunnitteluosasto, tuotanto-osasto tuotannolla ja asennusryhmä projektinhallinnalla. Nykyaikaisen konekannan ansiosta yhtiö tarjoaa laajan valikoiman erikoistöitä ja hyvinkin vaativia ratkaisuja. Kaikki järjestelmät on CE-sertifioitu ja niiden U-arvot on testattu. Yhtiön pääasiakkaat ovat yritysasiakkaita sekä Suomessa että Virossa. Yrityksellä on keskimääräistä korkeampi osaaminen erilaisten erityisratkaisujen valmistajana ja yleinen laatutaso on kilpailijoita korkeampi.  Täl...

Katso lisätiedot

Kaksi kannattavaa päiväkotia Etelä-Suomen kaupungissa, myydään yhdessä tai erikseen

Toimintansa vakiinnuttaneet päiväkodit sijaitsevat hyvillä alueilla, jonne tulossa uusia asuntoja ja asukkaita....

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot

Myydään grilli Herkku-Piste Kauhajoelta

Myydään Kauhajoen keskustan tuntumassa sijaitseva grilli nimeltään Herkku-Piste. Grilli on tunnettu hyvästä ruuastaan. Herkku-Piste on ollut nykyisellä omistajalla 8,5v ja samasta rakennuksesta on grilliruokaa saanut jo 80 luvulta lähtien.Grillissä työskentelee viisi osa-aikaista työntekijää yrittäjä mukaan lukien.Grilli sijaitsee kaupungin n. 970 m2 vuokratontilla. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2046 loppuun saakka. Kiinteistö on rakennettu vuoden 1980 luvun alussa ja sitä on laajennettu vuonna 2017. Kii...

Katso lisätiedot